Antonia, mesaj cu subînțeles după ce s-a stricat prietenia dintre ea și Alexia Eram: "Când cineva nu mă suportă și..."

Publicat pe

După ce între cuplurile Antonia – Alex Velea și Alexia Eram – Mario Fresh s-ar fi rupt lanțul de iubire, se pare că micile împunsături continuă în mediul online. Iată ce mesaj cu subînțeles a trimis artista la scurt timp după răcirea relațiilor dintre ei patru!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce Abi Talent a aruncat bomba, dezvăluind că Antonia și Alex Velea au rupt relațiile cu Alexia Eram, iată că Antonia a reacționat în mediul online printr-o postare destul de sugestivă, care i-a dus pe fanii ei imediat cu gândul la recentul scandal.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani: „Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam”/ EXCLUSIV

Antonia, mesaj cu subînțeles după ce s-a stricat prietenia dintre ea și Alexia Eram: "Când cineva nu mă suportă și..."Antonia, mesaj cu subînțeles după ce s-a stricat prietenia dintre ea și Alexia Eram: "Când cineva nu mă suportă și..."

Antonia, mesaj subliminal pentru Alexia?

Se pare că totul ar fi început după ce Antonia i-ar fi cerut lui după ce i-a cerut lui Alex Velea să-i interzică lui Mario Fresh să mai apară cu iubita lui la studio, iar de acolo lucrurile au degenerat. Recent, Antonia a postat pe contul ei de socializare, în Stories, o poză cu Sponge Bob, un celebru personaj din desene animate, care aruncă cu petale de flori într-un alt personaj. Textul de pe imagine poate fi considerat însă un mesaj bine țintit, în contextul actual: When someone cant stand me and I send them love and light anyway (n.red.: Când cineva nu mă poate suporta și îi trimit iubire și lumină oricum)' și: Here bitch (n.red.: Ia de aici, cățea)'.

Citește și: Lady Gaga a fost la un pas de sinucidere! Vedeta face declarații uimitoare: „De ce ar trebui să rămân în jur?'

Și-au dat unfollow pe rețelele de socializare

Dintr-o prietenie frumoasă, totul s-ar fi transformat într-un adevărat scandal. Se pare că Antonia nu o are la suflet pe Alexia Eram și i-a spus lui Alex Velea, iar artistul l-a rugat pe Mario Fresh să nu o mai aducă pe iubita sa la studio.

După ce și-au dat unfollow pe rețelele de socializare, fiecare își vede de treaba lui, fără să comenteze punctual pe baza acestui subiect. Războiul dintre cei patru nu a fost comentat de niciunul dintre ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter