Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani: "Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam"/ EXCLUSIV

Publicat pe

A debutat în televiziune în urmă cu zece ani și ne-a povestit că inițial i-a fost frică, astfel că nici nu a renunțat la locul de muncă pe care îl avea la acel moment. Anii au trecut, iar carismaticul chef a devenit tot mai îndrăgit. Iată cum a primit Cătălin Scărlătescu propunerea de a face parte din juriul unui show culinar și cum s-a decis să apară la TV!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum te simți acum, după aproape un deceniu de la debutul pe micul ecran?

Mă simt ca în prima zi. Televiziunea e o chestie atât de spontană, încât fiecare zi e altfel. Noi știm de unde răsare soarele, dar ciorba de văcuță nu e mereu la fel. Totul e în schimbare.

Citește și: Anna Lesko, confesiuni neașteptate la un an de la despărțirea de tatăl copilului ei:„Am mai avut momente când am clacat'. Ce spune despre o nouă relație/ EXCLUSIV

Îți mai amintești cum ai primit propunerea de a face parte din juriul unui show culinar? Ce gândeai despre televiziune, la momentul respectiv?

Eram la mare, pe plajă, cu un coleg din clasa a V-a. Stăteam cu picioarele în apă, pusesem un tomberon între noi și jucam table. La un moment dat, mi-a sunat telefonul și am fost anunțat că voi face parte din juriul unui cooking show. Mi-a scăpat telefonul din mână, direct în apă. I-am scos repede cartela, am pus-o la uscat, am folosit un alt telefon și abia a doua zi am fost sunat din nou pentru a stabili o primă întâlnire. Atunci i-am cunoscut prima oară pe Florin și pe Sorin. Ne-am văzut întâi la mine acasă, iar ulterior ne-am întâlnit și cu producătorul nostru, geniala Mona Segall. Îmi aduc aminte că ne-am văzut undeva pe Bd. Dacia, stăteam la o terasă și eu mă tot gândeam ce mi se întâmplă… A doua zi am mers la o sedință foto și știu că toți oamenii cu care ne întâlneam ne spuneau că o să fie super tare, se uitau la noi cu multă curiozitate… Eu nu mai înțelegeam nimic. La început, mi-a fost frică de televiziune, nu știam ce înseamnă, ce presupune, de asta în primul an nici nu am renunțat la locul de muncă pe care îl aveam, le-am făcut pe amândouă în paralel.

Citește și: Salman Khan, implicat într-un scandal cu droguri!Familia actorului a fugit din Mumbai

Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani: "Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam"/ EXCLUSIVCătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani: "Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam"/ EXCLUSIV

Nu că vreau să te complimentez, dar… cât de conștient erai de carisma ta? Te-a luat prin surprindere faptul că ai devenit un personaj foarte popular, încă de la debutul pe micul ecran?

Faptul că încă mai dorm pe șezlong în Vama Veche și că mă plimb în picioarele goale prin Deltă cred că demonstrează destul de clar că sunt același Cătălin dintotdeauna. Mă gândesc uneori că asta și apreciază oamenii la mine, faptul că sunt același. De asta cred că toată lumea, pe unde mă duc, îmi dă câte ceva de mâncare și un loc de dormit (râde). În afară de asta, am gătit mult în mijlocul oamenilor, toate festivalurile pe care le-am organizat au fost în mijlocul lor și așa au ajuns să mă cunoască.

Citește și: Medicul Bogdan Marinescu face lumină în dispariția Adrianei Iliescu.Ce s-a întâmplat cu cea mai bătrână mamă din România

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter