Medicul Bogdan Marinescu face lumină în dispariția Adrianei Iliescu. Ce s-a întâmplat cu cea mai bătrână mamă din România

Publicat pe

De două luni, nimeni nu mai știe nimic de Adriana Iliescu. Cea supranumită „cea mai bătrână mamă din România”, după ce a adus pe lume o fetiță la 67 de ani, nici nu mai răspunde la telefon și nici nu a fost împreună cu Eliza în prima zi de școală. Dr. Bogdan Marinescu, cel în grija căruia va fi lăsată fetița după moartea mamei sale, a făcut lumină în acest caz de… dispariție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Medicul Bogdan Marinescu este persoana care a făcut posibil miracolul în urma căruia o femeie de 67 de ani să aducă pe lume un copil sănătos. Dr. Marinescu a păstrat o legătură atât de apropiată cu Adriana Iliescu, încât aceasta i-a dat dreptul de a avea grijă de fetița ei, Eliza, atunci când ea nu va mai fi.

Având în vedere că Adriana Iliescu este de negăsit, de două luni, și nici vecinii nu știu nimic despre ea, reporterii playtech.ro l-au contactat pe medicul Marinescu, pentru a cere detalii despre situația Adrianei Iliescu.

Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de covid-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță', a declarat profesorul Bogdan Marinescu.

Medicul Bogdan Marinescu face lumină în dispariția Adrianei Iliescu. Ce s-a întâmplat cu cea mai bătrână mamă din RomâniaMedicul Bogdan Marinescu face lumină în dispariția Adrianei Iliescu. Ce s-a întâmplat cu cea mai bătrână mamă din România

Conform celor declarate de cea mai bătrână mamă din România, profesorul Marinescu este și cel care îi va fi tutore Elizei, în cazul în care ea ar trece în neființă.

Și dacă mor, Eliza nu rămâne singură, îl are pe nașul ei care va avea grijă de ea. Îi las și două apartamente, m-am asigurat că va avea un start bun în viață', ne-a mai mărturisit Adriana Iliescu, în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și:

Fiica Adrianei Iliescu a devenit adolescentă! Eliza are 16 ani și vrea mai multă libertate: „Mama ei nu este permisivă, o ține foarte din scurt”

Primul an în care Adriana Iliescu nu și-a însoțit fiica în prima zi de școală

În acest an, Eliza a mers singură în prima zi de școală, pentru prima dată, însă chiar și așa nu a renunțat să-și revadă colegii, aceasta fiind dorința arzătoare a mamei sale. Chiar dacă nu a putut să fie alături de fiica ei, care începe astăzi clasa a XI-a, Adriana Iliescu și-a dorit din tot sufletul ca Eliza să meargă la școală, deși avea opțiunea de a învăța de acasă.

În ciuda vârstei înaintate (83 de ani) și a faptului că nu se simte deloc bine, Adriana Iliescu a decis că cel mai bine pentru fiica sa este să meargă la liceu și să își reia cursurile precum orice alt elev

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter