Surpriză pentru Andreea Bălan! Vestea primită, la scurt timp după declarațiile lui George Burcea: "Tot ceea ce fac, fac pentru Ella si Clara"

Publicat pe

Andreea Bălan are toate motivele să fie fericită și împlinită. În plan personal lucrurile par să meargă excelent cu Tiberiu Argint, iar acum a avut parte de surpriză nemaipomenită în plan profesional!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Se spune că după furtună iese întotdeauna soarele. Lucru care s-a întâmplat și în cazul Andreei Bălan. S-a despărțit de tatăl copiilor ei, a suferit o perioadă, iar acum pare că lucrurile s-au așezat favorabil pentru artistă.

Are o relație de mai bine de trei luni cu Tiberiu Argint, chiar dacă până acum nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect și este împlinită ca mamă.

Citește și: Monica Roșu este însărcinată pentru prima dată. Fosta gimnastă a dat marea veste, în direct, la TV:'Undeva în mai s-a întâmplat fericitul eveniment'

În ciuda greutăților întâmpinate la nivel personal, se pare că în plan profesional lucrurile stau mai bine ca oricând în cazul artistei.

Andreea Bălan a primit Premiul de Excelență în Muzică

Vedeta a fost recompensată cu Premiul de Excelență în Muzică și a împărtășit emoția și trăirile sale intense cu fanii ei, cărora a ținut să le dedice și premiul.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, primele declarații despre relația cu George Pian. Ce se întâmplă între cei doi:'Eu nu-mi permit să refuz'

„Tocmai am primit premiu pentru Excelenta in muzica. Cand primesc astfel de premii ma emotionez si ma gandesc la voi toti care m-ati sustinut mereu neconditionat de-a lungul anilor. Mereu am incercat sa fac muzica din suflet pentru suflete. Acest premiu vi-l dedic voua pentru ca indiferent de greutati, voi m-ati sustinut si mi-ati dat putere sa merg mai departe. Acum tot ceea ce fac, fac pentru Ella si Clara si tot ceea ce imi doresc este ca ele sa fie mandre de mama lor. Va multumesc.', a transmis Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Surpriză pentru Andreea Bălan! Vestea primită, la scurt timp după declarațiile lui George Burcea: "Tot ceea ce fac, fac pentru Ella si Clara"Surpriză pentru Andreea Bălan! Vestea primită, la scurt timp după declarațiile lui George Burcea: "Tot ceea ce fac, fac pentru Ella si Clara"

George Burcea, atac la adresa Andreei Bălan

De când este la Ferma, George Burcea a făcut o serie de declarații la adresa fostei partenere. Ultima dată, actorul s-a decis să spună tot adevărul despre ceea relația cu mama copiilor săi. El susține că Andreea ar vrea să obțină custodia totală și încearcă să distragă atenția oamenilor de la relația ei care a început la câteva luni după despărțire. George Burcea a precizat că Andreea Bălan nu ar fi vrut să se afle că are o relație cu Tiberiu Argint.

Citește și: Adele Chirică are coronavirus. Cum se simte și cum s-a îmbolnăvit:„Tuse, nas înfundat, oboseală… noaptea abia apuc 2-3 ore de somn'

Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Ferma să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo„, a spus concurentul de la Ferma.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter