Adele Chirică are coronavirus. Cum se simte și cum s-a îmbolnăvit: "Tuse, nas înfundat, oboseală... noaptea abia apuc 2-3 ore de somn"

Publicat pe

Adele Chirică a fost testată pozitiv cu noul coronavirus! Fostul manechin a povestit cum a contractat virusul și cum se simte în aceste momente!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adela Chirică susținea încă de acum trei zile că acuză stări de rău, după ce anterior se întâlnise o prietenă care pe parcurs s-a dovedit că ar fi avut COVID-19. Precum era de așteptat, s-a speriat, a mers imediat să își facă testul și s-a izolat.

Primul rezultat a fost negativ, însă simptome precum febră, greață și tuse începuseră să apară. 'Am fost și m-am testat. Și m-am izolat. Rezultatele le voi avea în 24-48h… Simptome am, febră 37,3 (temperatura mea normală e 35,7), greață și uneori tușesc. Foarte rar. Teoretic, șansele să iau sunt minime', a transmis Adele la momentul respectiv.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani:„Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam'/ EXCLUSIV

Din păcate, cel de-al doilea test a ieșit pozitiv, iar ea le-a împărtășit fanilor pe relelele de socializare cum se simte.

'Testul de anticorpi a ieșit pozitiv. Slab pozitiv poate și pentru că l-am făcut în a 8-a zi, nu în a 14-a. Astăzi sunt deja în a 3-a zi de antibiotic Azitrox. Știu că poate ieși pozitiv și dacă am orice fel de coronaviruși, nu neapărat COVID. Însă a apărut și tusea care mă chinuie mai ales noaptea. Nas înfundat, oboseală… dorm cam toată ziua, dar și pentru că noaptea abia apuc 2-3 ore de somn. Îmi continui izolarea și vineri voi repeta testul. Iau foarte multe medicamente și sunt convinsă că până vineri voi fi ca înainte. Știu că orice ar fi nu e decât o altă încercare și o altă lecție ce trebuia învățată.

Citește și: Anda Adam și Cezar Ouatu de la Ferma, imagini de senzație la duș!Legați cu o sfoară, concurenții au fost nevoiți să se spele împreună

Și chiar sunt recunoscătoare pentru această lecție, deoarece așa am descoperit oamenii minunați care-mi sunt alături și multă iubire. De aia pură și necondiționată. Știu că voi fi din ce în ce mai bine pentru că, avându-vă pe voi alături, nu se poate altfel. 

Așa mobilizare cum ați făcut voi zilele astea nu am mai văzut demult. Nu mă voi mai plânge niciodată că-s singură. Voi mi-ați arătat că nu-s. Dumnezeu lucrează prin oameni și mie mi-a trimis îngeri, nu oameni. Abia aștept clipa în care vă voi putea îmbrățișa pe fiecare în parte, nu doar să vă privesc pe geam, cum am făcut zilele acestea. Dar cu mască. Vă iubesc și cu voi alături totul e mai ușor. Și, vă rog, aveți grijă de voi și protejați-vă. E cel mai simplu lucru pe care-l putem face. Doamne ajută! Să fim sănătoși și să trecem cu bine toți peste această perioadă grea. Vă îmbrățișez… virtual!', a anunțat ea pe Facebook.

Citește și: Nu s-a mai putut abține! Ce spune George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint:'Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo'

Adele Chirică are coronavirus. Cum se simte și cum s-a îmbolnăvit:  "Tuse, nas înfundat, oboseală... noaptea abia apuc 2-3 ore de somn"Adele Chirică are coronavirus. Cum se simte și cum s-a îmbolnăvit:  "Tuse, nas înfundat, oboseală... noaptea abia apuc 2-3 ore de somn"

Cum a luat Adele Chirică COVID-19

Fostul manechin susține că știe momentul în care a luat virusul și că un moment de neatenție a costat-o destul de tare.

Citește și: Diana Constantin de la Insula iubirii trăiește o dramă!A pierdut o sarcină, a fost traumatizată de iubit și dată afară din casă

'Da, știu cum am luat, știu ce am făcut. O prietenă mi-a adus niște cadouri. Am pus mâna pe ele, logic. Doar că nu le-am dezinfectat, m-am luat cu vorba și am uitat. Iar cum eu mai am un tic, îmi mai rod și unghiile, de emoție… Asta a fost, așa am luat COVID. Asta arată cât de important este să respectăm regulile de igienă. Eu le respect, dar uite ce înseamnă o mică neatenție, una mică! Trebuie să dezinfectăm tot, inclusiv mâinile… Îmi asum tot, eu sunt vinovată. Am uitat, pur și simplu', a spus Adele pentru cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter