Ce-a fost și ce-a ajuns! Irinel Columbeanu a spus adio localurilor de fițe, acum frecventează localuri de cartier...

Publicat pe

Milioanele lui Irinel Columbeanu au ajuns acum o amintire… După ce a fost nevoit să-și vândă vila de la Izvorani, acum omul de afaceri locuiește în Colentina, conduce o mașină modestă și frecventează localuri de cartier.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Trendul descendent pe care a pornit viața lui Irinel Columbeanu s-a acutizat în ultimii ani, milionarul ajungând acum să ducă un trai modest. Și nu e deloc ușor, atunci când cazi de sus, așa cum i s-a întâmplat lui.

Irinel Columbeanu, din palat, locatar la bloc în Colentina…

Primele semne de întrebare au apărut în momentul în care Irinel Columbeanu s-a mutat din Palatul de la Izvorani în Cosmopolis, ce-i drept un complex pe care nu și-l permit oamenii de rând. Apoi, au urmat datoriile la întreținere, care l-au determinat pe omul de afaceri să se mute la bloc, undeva în cartierul Colentina.

Dacă, în urmă cu 14 ani, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 70 de milioane de euro, acum acesta a rămas și fără vila de la Izvorani, dar și fără mașinile de lux, omul de afaceri ajungând să conducă un Opel la mâna a doua.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani: „Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam”/ EXCLUSIV

Ce-a fost și ce-a ajuns! Irinel Columbeanu a spus adio localurilor de fițe, acum frecventează localuri de cartier...Ce-a fost și ce-a ajuns! Irinel Columbeanu a spus adio localurilor de fițe, acum frecventează localuri de cartier...

Din localuri de fițe, la terasa de cartier

Dacă, pe vremuri, fiecare apariție a lui Irinel Columbeanu era wow, eleganța omului de afaceri fiind un etalon pentru bărbații din lumea mondenă, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Fostul milionar nu-și mai face apariția în cluburi de fițe, ca pe vremuri, ci frecventează acum terasele de cartier.

Costumele elegante, de mii de euro, au fost înlocuite acum de ținute casual… de cartier. Irinel Columbeanu recent, de paparazzii cancan, la o terasă modestă, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, la o cafea, alături de prietenii săi – printre care și Ion Cojocea, aka Ion Boschet, fostul iubit al Andreei Spătar – cu care părea să pună țara la cale.

Citește și: Lady Gaga a fost la un pas de sinucidere! Vedeta face declarații uimitoare: „De ce ar trebui să rămân în jur?'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter