Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Geanina Ilieș după ce acesta a înlocuit-o emisiunea "Gospodar fără pereche"

Publicat pe

Anamaria Prodan și Geanina Ilieș au stat față în față la un eveniment recent. Sexy-impresara i-a predat ștafeta emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV fostei prezentatoare a știrilor de la Antena 1. S-a aflat și cum se înțeleg cele două. 

În urmă cu mai bine de o lună s-a aflat că Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV, de la emisiunea pe care o prezenta, „Gospodar fără pereche”. Vedeta făcea declarații atunci și spunea care e motivul: „Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc’, a spus Anamaria Prodan, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ulterior, s-a aflat că Geanina Ilieș îi va lua locul. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a primit încântată oferta:  „Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările! Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați! Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire! În viață, importantă este liniștea sufletească și inspirația pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul pereche.'. 

Iată că acum, la un eveniment recent, cele două s-au întâlnit. Nici vorbă de vreo răutate sau vreun gest ciudat. Cele două prezentatoare s-au pupat, s-au bucurat una de prezenta alteia, și chiar au făcut o poză împreună pe care au încărcat-o în mediul online.

„Pereche de pețitoare pentru @gospodarfarapereche!
Una și-a îndeplinit misiunea, cealaltă abia așteaptă s-o înceapă!
Pe cuvant de petitoare ca va fi un sezon tare!”, a scris Geanina Ilieș în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Geanina Ilieș după ce acesta a înlocuit-o emisiunea "Gospodar fără pereche"Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Geanina Ilieș după ce acesta a înlocuit-o emisiunea "Gospodar fără pereche"

Ce copil frumos are Geanina Ilieș de la Gospodar fără pereche. Vedeta și-a crescut singură fiul. Patrick a împlinit 13 ani!

Geanina Ilieș se întoarce în televiziune cu emisiunea ‘Gospodar fără pereche’, dar meseria sa de bază rămâne cea de mamă. Frumoasa brunetă e mamă tânără, având un băiețel care recent a împlinit 13 ani. Geanina l-a crescut pe Patrick singură, iar rezultatul e unul de care are toate motivele să fie mândră.

Una dintre cele mai sexy vedete din showbiz, Geanina Ilieș revine în televiziune la cârma emisiunii ‘Gospodar fără pereche’. Însă „meseria’ sa principal rămâne aceea de mamă.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter