Momente tensionate între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: ”Mă cert cu amanta soțului meu”

Publicat pe

Când toată lumea credea că se pregătesc de divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au venit împreună la un eveniment monden. Totul s-a întâmplat la doar câteva ore, după ce în presă au apărut imagini în care afaceristul era agresiv cu vedeta. 

Bianca Drăgușanu a venit însoțită de Alex Bodi la un eveniment la care a luat și un premiu. Vedeta nu a vrut să vorbească prea mult despre ce se întâmplă între ei, însă situația nu pare a fi deloc una roz. Bianca Drăgușanu nu a comentat deloc pe baza imaginilor apărute în presă, atunci când soțul ei o agresa fizic.

„Te rog nu mai insista (n.r despre divorţ). Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferinţă de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră. Eu şi soţul meu nu avem planuri. După ce iau premiul o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare. Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex. Mă simt mândră pentru că sunt o femeie cu demnitate. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu. Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri”, a spus blondina.

Reporterul de la Xtra Night Show a surprins o discuție tensionată între Biana Drăgușanu și Alex Bodi. 'Ei îi permiţi, dar eu nu am voie”, îi reprosa vedeta soțului ei. În momentul în care Bianca Drăgușanu și-a dat seama că a fost auzită a spus că a glumit, dar situația nu a fost deloc pe placul lui Alex Bodi: „Mă cert cu amanta soţului meu. Am glumit'.

Alex Bodi, primele declarații despre divorțul de Bianca Drăgușanu

La trei luni de când au devenit în acte soț și soție, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Alex Bodi a făcut primele declarații.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul.

Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi’, a spus Alex Bodi pentru Spynews.

FOTO: Facebook

Momente tensionate între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: 'Mă cert cu amanta soțului meu'Momente tensionate între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: 'Mă cert cu amanta soțului meu'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter