Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut recent probleme de sănătate. Medicii au fost chemați pe platourile de filmare de la Antena 1

Publicat pe

Ediție dificilă pentru Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!, căci Liviu a ajuns în dimineața filmării la Urgență, unde a stat cu perfuzii pentru câteva ore, fiind incertă participarea sa la show, pe când Andrei a avut nevoie de un consult medical chiar la platourile de filmare.

Din cauza oboselii din ultimele zile mi s-a făcut rău, în timp ce eram la machiaj. Am început să am palpitații. Și, culmea, deși aveam palpitații, îmi scăzuse tensiunea… Din fericire, n-a fost nimic grav', spune Andrei.

Mai complicat a fost pentru Liviu, care a ajuns la platou direct de la spital, cu puțin timp înainte să urce pe scenă. Deși medicul îi recomandase pauză vocală totală, acesta n-a vrut să renunțe și a cântat așa cum a putut piesa Alin', a trupei Sweet Kiss, alături de colegul său, Andrei.

Cum le va ieși celor doi prieteni transformarea în trupa Sweet Kiss, cunoscută în anii 90 datorită piesei Alin', telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut recent probleme de sănătate. Medicii au fost chemați pe platourile de filmare de la Antena 1Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut recent probleme de sănătate. Medicii au fost chemați pe platourile de filmare de la Antena 1
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter