Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc. Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

Publicat pe

Înainte de Lili, actuala soție care i-a dăruit două fete, Florin Busuioc a mai fost însurat o dată cu o doctoriță din Târgu Mureș. Aceasta din urmă l-a făcut tată prima dată, însă Florin Busuioc Jr a trăit departe de tatăl său și susține că Busu de la Meteo l-a abandonat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Florin Busuioc a fost însurat cu Marieta Busuioc, care este medic de familie și are propriul cabinet medical într-o comună de lângă Târgu Mureș.  Marieta Busuioc și Busu de la Meteo au împreună și un băiat, însă n-au mai păstrat legătura deloc în timp.

Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc. Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de elCine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc. Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

Florin Busuioc Jr a trăit departe de tatăl său, care, plecat la București și-a făcut altă familie și pe el l-a abandonat. De altfel, chiar băiatul i-a reproșat acest lucru, în urmă cu câțiva ani. La rândul său, fiul lui Florin Busuioc este asistent medical și pasionat de muzică.

De fapt, Florin Busuioc junior a fost descoperit de presă chiar la preselecțiile unui show, în urmă cu câțiva ani, el a participat la X Factor. „Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată. Am fost pe la mai multe şcoli, aveam absenţe, pierdeam vremea prin baruri, dar într-un astfel de loc am găsit sursa de inspiraţie pentru muzica hip-hop pe care o interpretez. Am şi o trupă alături de care cânt la evenimente. Până la urmă, voi putea spune că o să reușesc singur în cariera muzicală', spunea fiul lui Busu. 

Citește și:

Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Cum arată fiul uitat al lui Florin Busuioc. A scris o melodie despre tatăl lui: „Te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița”

Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale”. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

Apoi, Busuioc Jr i-a dedicat și o melodie părintelui, iar titlul și versurile sunt extrem de emoționante. 

Asta e lumea mea/ E conturata prin durere/ Se putea evita/ Atata timp cat si tie iti pasa. Se poate repara doar daca vom incerca. Nu am intrebari, asa cum te-ai astepta/ Stiu, te-ai speriat si ti-ai luat talpasita/ Ai crezut ca timpul le va rezolva(…) Ai plecat când aveam nevoie/ Te-ai îndepărtat/ Poate înțelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu ești de vină/ Dar atunci, de ce ai plecat?', sunt versurile piesei 'Tată, de ce?'.

Cum s-a despărțit Florin Busuioc de fosta soție

Florin Busuioc nu prea a vrut să vorbească despre primul său mariaj. El s-a iubit cu Marieta la Târgu Mureș, acolo unde actorul fusese repartizat după ce terminase facultatea, iar femeia lucra ca medic. 

La începutul lui 1991, Marieta a rămas insarcinată şi cei doi s-au căsătorit, potrivit cancan.ro. Însă după ce a născut un băiat, pe care l-au botezat tot Florin, femeia a plecat la părinţii săi pentru a o ajuta cu bebeluşul.

Potrivit femeii, Florin Busuioc s-a transferat la un teatru din Bucureşti, iar la un moment dat, ea i-a făcut o vizită surpriză şi astfel a aflat că acesta o înșela. Cei doi au divorţat, dar Marieta a rămas cu numele lui familie.

„Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela', a spus actorul la un moment dat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter