Cum arată fiul uitat al lui Florin Busuioc. A scris o melodie despre tatăl lui: "Te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița"

Publicat pe

Fiul lui Florin Busuioc nu își poate ierta tatăl, se pare, chiar dacă au trecut ani buni de când viețile lor nu s-au mai intersectat. Chiar versurile piesei sale dovedesc asta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiul lui Florin Busuioc are acum 30 de ani și, chiar dacă traumele trecutului ar fi trebuit să se șteargă de mult, se pare că acesta încă nu a reușit să-și ierte tatăl…

Povestea a început în anul 1991, când Florin Busuioc a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Marieta, o asistentă medicală din Târgu Mureș. Aceasta i-a dăruit un fiu, acum în vârstă de 30 de ani. După ce actorul a fost transferat la București și a început să stea tot mai departe de familie, relația cu Marieta s-a răcit, iar acum 12 ani, cei doi au divorțat, Florin Busuioc Jr. rămânând alături de mama lui, la Târgu Mureș. Din păcate, acela a fost și momentul în care tatăl și fiul s-au văzut pentru ultima oară. Singurul semn primit de la băiatul lui a fost un SMS acid, trimis la scurt timp după ce actorul a suferit infarctul…

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: „Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”

Tatăl regretă că nu are o relație cu fiul lui…

Acum ceva vreme, actorul a vorbit cu regret despre relația inexistentă dintre el și fiul său:

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea, încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui', a povestit actorul.

Din păcate, nici fiul lui Florin Busuioc nu a părut impresionat de problemele de sănătate ale tatălui său (atunci când a făcut infarctul).

„Am aflat, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoşire grabnică!, a fost mesajul laconic al tânărului.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!: „Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional”/ EXCLUSIV

Fiul lui Florin Busuioc i-a dedicat tatălui său o melodie

Că fiul lui Florin Busuioc nu a uitat și că nu și-a iertat părintele s-a văzut în clipa în care tânărul a scos o piesă, care se numește Tată, de ce? și ale cărei versuri sunt mai mult decât revelatoare…

Cum arată fiul uitat al lui Florin Busuioc. A scris o melodie despre tatăl lui: "Te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița"Cum arată fiul uitat al lui Florin Busuioc. A scris o melodie despre tatăl lui: "Te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița"

„Asta e lumea mea/ E conturată prin durere/ Se putea evita/ Atâta timp cât și ție îți pasă. Se poate repara doar dacă vom încerca. Nu am întrebări, așa cum te-ai aștepta/ Știu, te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița/ Ai crezut că timpul le va rezolva(…) Ai plecat când aveam nevoie/ Te-ai îndepărtat/ Poate înțelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu ești de vină/ Dar atunci, de ce ai plecat?'. Finalul piesei este cât se poate de dur și Florin Jr. îi aduce o acuzație gravă tatălui său: De ce să nu-i faci pe plac lui bunicu? / Lumea-i mică și se zice,/ Că omu chiar voia să mă cunoască în ultima lui clipă”.

La câțiva ani de la divorțul de prima soție, Florin Busuioc și-a refăcut viața alături Liliana, actriță de profesie, împreună cu care are două fete: pe Natalie, în vârstă de 16 ani, și pe Catinca, de 11 ani.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter