Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: "Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale". Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

Publicat pe

E actor cu state vechi, însă, paradoxal, lumea îl recunoaște imediat ca „Busu de la Meteo, iar el spune că se mândrește cu asta. A simțit pe propria piele că viața e la fel de imprevizibilă ca prognoza meteo, dar a mers mai departe, cu zâmbetul pe buze, până când a ieșit din nou soarele. Florin Busuioc ne-a povestit cu maximă sinceritate despre încercarea dramatică prin care a trecut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum doi ani, ați trecut trecut pe lângă moarte, deși, cumva, era previzibil, în condițiile în care fumați și dormeați trei ore pe noapte. Ați crezut, așa cum facem toți, că „asta nu mi se poate întâmpla mie?

Știi cum e omul. Într-adevăr, probabil, avem chestia asta cu: „nu mi se întâmplă mie, „las-o că trece!, „nu are ce să mi se întâmple, dar uite că se întâmplă. Așa e povestea, n-ai ce să-i faci.

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împlinit un an de căsnicie. Ce mesaje și-au transmis cei doi cu ocazia aniversării

Care a fost primul dumneavoastră  gând  când  v-ați trezit la Terapie Intensivă?

„Ce caut eu aici?!. Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara.  Era  soția  mea  acolo când m-am trezit și mi-a explicat (n.red. Florin Busuioc a suferit un infarct).

Citește și: E oficial! Denisa de la Bambi se mărită a doua oară:„Îmi doresc o nuntă restrânsă. Avem și nași'

Știu că v-a ghicit în palmă o tânără din Buftea, care v-a spus că, la 56 de ani, veți avea o cumpănă. Bănuiesc că, la vremea respectivă,  nu  ați  dat  atenție, dar cum ați privi acum un astfel de avertisment?

Când fata respectivă mi-a prezis această treabă, nu e că nu am luat-o în seamă, dar am uitat. În perioada aceea, aveam cumva încredere în ce spune ea, pentru că se mai adeveriseră multe alte asemenea   întâmplări.   M-am gândit că poate așa o fi, dar, îți dai seama, a fost în urmă cu 20 de ani, nu aveam cum să fiu atât de ancorat în treaba asta. Nu i-am dat prea mare atenție, am trecut peste și… am uitat. După care, iată, întâmplarea face că mi-am amintit imediat că ea mi-a spus treaba asta.

Citește și: Karmen apelează la terapie și dezvăluie motivele pentru care merge la psiholog:„Ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață'

Cum e pentru un fumător inveterat să renunțe la viciu, dar mai ales pentru un om extrem de activ să o lase mai moale din toate punctele de vedere?

Pentru un fumător să renunțe la viciu este… minunat! Eu personal n-am avut niciun fel de apăsare, n-am avut niciun fel de problemă, m-am lăsat imediat de fumat. S-o lași mai moale cu restul, hai să zicem că nu e chiar plăcut, dar e necesar. Oricum, era multă agitație, era complicată viața respectivă și normal că a trebuit s-o las mai moale și… am lăsat-o.

Citește și: Oana Cuzino recunoaște că se teme de COVID-19 și spune tot despre coronavirus, din postura de medic:„Să evităm infecția cu orice chip. Chiar dacă ne considerăm sănătoși, nu știm cum va reacționa sistemul imunitar'

S-a produs un „switch brusc, de natură emoțională, v-ați schimbat peste noapte? Știu că n-ați avut încotro și că a fost o alegere de genul „ori, ori, dar… ce vă lipsește din viața de dinainte?

Îmi lipsește programul de dimineață, ca să fiu sincer. Eram foarte legat, foarte strâns de acel program. Acum, în pandemie, vin la muncă și dimineața: două săptămâni pe lună.

Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: "Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale". Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIVCum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: "Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale". Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

Sursa foto: PR, Facebook

Citește și: Simona Gherghe a vrut să le facă o surpriză copiilor, dar s-a enervat la culme:„O mulțime de copii și părinți așteaptă să se ardă-n soare…'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter