E oficial! Denisa de la Bambi se mărită a doua oară: "Îmi doresc o nuntă restrânsă. Avem și nași"

Publicat pe

Denisa de la Bambi trăiește o frumoasă poveste de dragoste, este fericită și împlinită în brațele partenerului ei și deja se vorbește despre căsătorie! Iată ce planuri de viitor au cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Denisa Tănase pare să-și fi întâlnit bărbatul visurilor, iar liniștea domnește în relația lor. Lucrurile au devenit cât se poate de serioase între ei, cei doi luând chiar în calcul să-și unească destinele. Desigur, nu chiar în viitorul apropiat, dat fiind că pe fondul pandemiei de coronavirus se dovedește destul de greu să se organizeze evenimente mai mari.

Denisa are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei, Mircea, și deja susține că formează o familie cu partenerul ei.

Citește și: Karmen apelează la terapie și dezvăluie motivele pentru care merge la psiholog:„Ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață'

Desigur, vedeta a luat în considerare că cei doi se vor căsători la un moment dat, ba chiar și-au ales și nașii deja, însă nu s-au organizat pentru moment în acest sens, în mare parte și din cauza contextului actual.

Nu au o dată anume pentru nuntă, cert este că Denisa își dorește un eveniment restrâns, la care să participe doar apropiații.

Citește și: Speak, tachinat de fani după ce a făcut o gafă uriașă:„Ți-e dor de Adelina?'

'Nu avem planuri în direcția asta (n.r nunta), însă chiar dacă am avea n-am mai putea în acest an. Îmi doresc o nuntă restrânsă. (…) Mie îmi place mai mult emoția și evenimentul să fie mai restrâns cu persoane foarte apropiate. (…) Am vorbit, avem și nași, ne-am organizat în direcția asta.', a declarat Denisa Tănase la Antena Stars.

Denisa Tănase, declarație de dragoste pentru partner

Săptămâna trecută, Denisa i-a transmis iubtului un mesaj de dragoste emoționant cu ocazia zilei sale de naștere, reamintindu-i că îi stă alături necondiționat.

„La mulți ani, my baby from another maybe! Să te bucuri de călătorie! Să fii inspirat în alegeri și decizii, astfel încât însăși viața ta să devină sursă de inspirație pentru ceilalți! Să călătorești în cele mai frumoase locuri, pentru cele mai mari obiective și să le atingi pe toate! Îți sunt alături, necondiționat!”, i-a transmis artista iubitului ei.

Citește și:Mai ții minte trupa Valahia? S-a aflat motivul pentru care s-au despărțit.Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță: „A fost o ceartă'

E oficial! Denisa de la Bambi se mărită a doua oară: "Îmi doresc o nuntă restrânsă. Avem și nași"E oficial! Denisa de la Bambi se mărită a doua oară: "Îmi doresc o nuntă restrânsă. Avem și nași"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter