Mai ții minte trupa Valahia? S-a aflat motivul pentru care s-au despărțit. Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță: „A fost o ceartă”

Publicat pe

Mihai Trăistariu l-a acuzat, de curând, pe Costi Ioniță pentru destrămarea trupei Valahia, una dintre cele mai populare trupe, în anii 2000.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

El a povestit despre acele vremuri, înainte de 2006, atunci când trupa era în mare vogă.

 „Aveam 19 ani și eram copil, trăiam succesul. M-a luat puțin valul și am avut senzația că nu o să mai am probleme cu banii. După patru ani am spart trupa, că nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă', a declarat Mihai pentru Antena Stars.

Valahia a fost o formație care a activat în perioada 1998 – 2004. Printre videoclipurile intens difuzate ale acestei formații se numără: Banii și feteleLa mare, la soareBananaWhySingurIubito nu plângeScufița , ” Mama ” , ” Sha-la-la ” .etc.

Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura care au început să cânte muzică dance.

În luna noiembrie a anului 1998, Laura a decis să renunțe la cariera de solistă dance și să se dedice în totalitate muzicii de operă. Trupa s-a refăcut prin cooptarea lui Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia.

În luna mai 1999 apare primul album al trupei, intitulat „Valahia”.

Mai ții minte trupa Valahia? S-a aflat motivul pentru care s-au despărțit. Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță: „A fost o ceartă'Mai ții minte trupa Valahia? S-a aflat motivul pentru care s-au despărțit. Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță: „A fost o ceartă'

În noiembrie 1999, Costi Ioniță a părăsit formația și a decis să urmeze o carieră solo. În martie 2000 apare cel de-al doilea album, intitulat „Why” care are numele piesei cu care au concurat pentru Eurovision.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter