Cum arată sora "secretă" a Antoniei. Alessia are 9 ani este campioană la înot

Publicat pe

Puțini știu asta despre Antonia, însă vedeta are o surioară mai mică. Este vorba despre Alessia, fiica lui Mihai Iacobescu dintr-o altă relație. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alessia are 9 ani și seamănă destul de bine cu Antonia. Micuța este pasionată de sport și este campioană la înot. 

Ea a obținut mai multe medalii la competiții de înot

Antonia a vorbit despre surioara ei, cu care spune că este în relații foarte bune. 

„Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri', povestea celebra artistă în urmă cu câțiva ani. 

După divorțul de mama Antoniei, tatăl vedetei s-a recăsătorit cu Bianca, femeia care i-a dăruit-o pe Alessia. 

Alessia este de aceeași vârstă cu Maya, fiica Antoniei. 

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii: Dominic şi Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a intentat divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă.

Cum arată sora "secretă" a Antoniei. Alessia are 9 ani  este campioană la înotCum arată sora "secretă" a Antoniei. Alessia are 9 ani  este campioană la înot

Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter