A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog: "Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului"

Publicat pe

Jorge, care va prezenta emisiunea Masked Singer România, a avut o viață tumultoasă, marcată pe alocuri de suferințe și neîmpliniri. Cu toate acestea, a reușit să se pună pe picioare alături de femeia grație căreia a devenit un om mai bun, după cum ne-a spus chiar el. Este un bărbat împlinit, ca tată și ca soț, și a dezvăluit câteva detalii din viața de familie.

A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog: "Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului"A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog: "Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului"

Te simți, la momentul actual, un bărbat împlinit?

Sunt mereu în construcție. Mereu încerc să ating noi culmi de evoluție, dar am înțeles că nu se poate face asta decât cu o recunoștință sinceră a ceea ce ești acum. Mă simt plin ca bărbat, ca tată, ca soț. Cred că încă lumea mă percepe ca un „tinerel, și ăsta e un lucru bun. Mai  am de copt la „Jorge. (râde)

Ai trecut printr-un divorț. Nu este ușor pentru nimeni… Cu toate  acestea,  ți-ai refăcut viața, te-ai reîndrăgostit. Cum a început totul? Cum de ți-a atras atenția tocmai Ramona? Da, știm, e frumoasă… Dar altceva?

Divorțul pare a fi cea mai mare tragedie după pierderea unei persoane dragi. Însă, ca orice lucru care pare negativ la început, el are și mari părți pozitive. Simți atunci că totul se destramă, însă, odată cu timpul, înțelegi că Dumnezeu a avut un plan cu tine și că drumul și alegerile tale se îmbină cu ale Lui. La un moment dat, nu m-am mai împotrivit și am mulțumit pentru acea experiență. Sunt recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat și trimit mereu iubire în trecut experiențelor mai puțin pozitive și tuturor oameni- lor implicați. Ramona a fost  luminița de la capătul tunelului. Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu și eram supărat pe El pentru toate experiențele pe care eu le vedeam negative în viața mea (pierderea tatălui, divorțul). Pe lângă toate calitățile pe care le are, a contat foarte mult ce a reușit ea să transforme în mine. Eu  am devenit un om mai bun de când am cunoscut-o pe Ramona. Am realizat că o relație este benefică nu atunci când vezi tu ce calități are celălalt, ci atunci când realizezi că scoate ce-i mai bun din tine.

Citește și: Coronavirusul i-a încurcat planurile lui Jorge.A anulat venirea fiicei sale din SUA: „Oricât de puternic aș fi, dorul de Karina mă face uneori să plâng”

Dar tu… cum ai cucerit-o? Cât de greu ți-a fost?

Eu eram pe scenă „Romeo, ea era în public. Venea la fiecare  spectacol cu Ilinca, și o colegă de scenă mi-a făcut cunoștință cu ea pentru a dezvolta un business. De la o întâlnire la alta, mă fascina și mai mult modul ei de a gândi și felul în care se raporta la mine și la cariera mea artistică. Eram amândoi reticenți și niciunul dintre noi nu cre- dea că vom ajunge aici. Eram ferm convinși că e doar așa, o aventură. Se pare că a început aventura vieții. (râde)

Când reușiți să vă mai faceți timp și pentru voi, având în vedere proiectele în care sunteți implicați?

E simplu. Am decis ca, o dată pe an, o vacanță să o avem doar noi doi, fără copii. E neapărat necesar într-o relație cu copii. (râde) Luăm cina singuri o dată pe săptămână și avem o bonă care ne ajută cu David, pentru că încă este mic. În rest, e haos. (râde)

Citește și: Jorge va prezenta show-ul Masked Singer România, de la ProTv

Aveți amândoi copii din căsniciile anterioare. Cât de grea a fost sarcina de a-i integra pe cei mici în noua familie? Cum se înțeleg între ei? Ce s-a schimbat odată cu venirea pe lume a lui David?

Noi nu am făcut absolut nimic. Au fost arta și măiestria Ilincăi, fata Ramonei, de a și-o apropia pe Karina, fata mea. Pe  atunci,  Ilinca  avea  9  ani  și  Karina– 4 ani. Ilinca a luat-o pe Karina în camera ei să se joace cu păpușile, și ăla a fost momentul când noi ne-am dat seama că vom avea viață ușoară. (râde) Apoi, ne-am complicat-o singuri când a apărut David. (râde) Pe David fetele l-au iubit din prima zi. Până atunci, erau destul de geloase că mai vine un băiețel în familie. Pentru mine, a fost un stâlp în plus. Nu mai făceam față atâtor fete.

Puteți citi interviul integral în numărul de aprilie al revistei VIVA!

Sursa foto: Instagram, PR

Citește și: Jorge a fost „jefuit' în Republica Dominicană.A rămas fără 16.000 de lei pe card

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter