Jorge a fost „jefuit” în Republica Dominicană. A rămas fără 16.000 de lei pe card

Publicat pe

Cântărețul Jorge a fost pradă unei înșelătorii în Republica Dominicană. Solistul, în vârstă de 37 de ani, a fost anul trecut în Republica Dominicană.

Jorge a fost „jefuit' în Republica Dominicană. A rămas fără 16.000 de lei pe cardJorge a fost „jefuit' în Republica Dominicană. A rămas fără 16.000 de lei pe card
Citește și: Cum a chinuit-o Jorge pe Andreea Bălan! Nu ştia că artista era deja însărcinată

Cântărețul a plecat din România cu 16.000 de lei pe card, însă în momentul în care a vrut să retragă bani de pe card, un dispozitiv de clonare a cardurilor i-a furat pin-ul și i-au golit cardul.


Întâmplarea l-a lăsat pe Jorge fără aproape 3.500 de euro. Din păcate, Jorje nu și-a mai recuperat niciun ban.

Citește și: Jorge a ajuns de urgență la spital. „Mă gândeam la copii şi îl rugam pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc”


„Eram în vacanţă în Republica Dominicană cu familia şi am vrut să scot bani de la un bancomat. Atunci am rămas fără toţi banii de pe card pentru că pe acel bancomat era montată o «maimuţă»', a spus cântărețul.

Potrivit declarațiilor lui Jorge, lângă acel bancomat era și un polițist, însă era complicele celor care au instalat dispozitivul.

Citește și: Jorge explică de ce nu l-a lăsat fermier-şef pe Moroşanu, la FERMA. Decizia lui i-a dezamăgit pe fanii emisiunii

„Când a ieşit cardul din bancomat, a ieşit cu tot cu «pisica» pusă în aparat şi mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Am pierdut atunci 16.000 de lei. Şi fix lângă bancomatul respectiv se plimba un «poliţist». M-am dus să-i spun ce am păţit şi să mă ajute să iau legătura cu banca, să opresc transferul, iar poliţistul a zis să îi dau lui «pisica» (aparatul care a ieşit din bancomat odată cu cardul). M-am prins imediat că ceva este în neregulă cu acel «poliţist» şi că probabil este mână în mână cu cei care mi-au furat banii. Atunci am aruncat pe jos dispozitivul şi am călcat pe el. Iar «poliţistul» era disperat că i-am distrus dispozitivul. Nu am făcut nimic atunci şi nu am mai recuperat nici un ban', a spus Jorge pentru Click.ro.

Citește și: Jorge, primul interviu după ce a fost eliminat de la Ferma! Ce a zis despre Claudia Pavel, după ce ea l-a jignit grav: „Am fost la ea și i-am spus…”
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter