Jorge explică de ce nu l-a lăsat fermier-şef pe Moroşanu, la FERMA. Decizia lui i-a dezamăgit pe fanii emisiunii

Publicat pe

Eliminat din FERMA în urma duelului cu Silviu Țolu, Jorge explică de ce nu l-a lăsat fermier-şef pe Cătălin Moroşanu, deşi toată lumea se aştepta la această decizie. Jorge a pus la cale o strategie, care să-l ferească pe Moroşanu de postul de servitor, situaţie care ar fi putut schimba evoluţia în Ferma a persoanelor cu care Jorge s-a înţeles mai bine în competiţie.

 

 „Pe Moroşanu nu voiam să-l las fermier-şef pentru că abia pierduse duelul cu Claudia, de fermier-şef. Dacă ar fi pierdut şi cu Remus, se demoraliza şi mai tare şi risca să fie pus servitor de către Remus. Aşa că am ales-o pe Brigitte pentru că ea se ceruse la duel şi dacă o puneam pe Ioana, sigur îi cerea Brigitte să o pună pe ea la duel. Astfel, nu avea nici o sanşă să spargă gaşca. Asta a fost gândirea”, explică Jorge.

Moroşanu a fost una dintre persoanele cu care Jorge a avut o relație normală, de prietenie și respect, dar nu a simțit că s-a legat așa, ca prieteni pe viață.', după cum a declarat pentru VIVA!, în primul său interviu după eliminarea din competiţie.

În schimb, Jorge a fost jignit foarte rău de Claudia Pavel înainte să plece din FERMA. Claudia a fost deranjată că, deşi era în postura de fermier-şef, Jorge nu prea o ascultă, aşa că l-a numit diavol'. A continuat să-l ia peste picior şi să spună că nu este bărbat, ci femeie şi, în consecinţă, colegii ar trebui să-i dea o fustă. De asemenea, într-o discuţie i s-a adresat cu apelativul Georgeta', poate și pentru faptul că el gătea și pregătea masa la FERMA.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter