Victor Slav și Cătălin Cazacu se alătură juriului “Bravo, ai stil!”. Sunt pregătiți să le critice pe concurente

Publicat pe

De săptămâna aceasta, două vedete debordand de energie se alătură juraților emisiunii Bravo, ai stil!'. Victor Slav și Cătălin Cazacu își vor face mâine apariția, în cadrul cadrul indragitului show de fashion, Bravo, ai stil!', că jurați cu drepturi depline.

Pe parcursul întregii săptămâni, și în Gala, cei doi vulturi de noapte vor trasă', alături de jurațîi emisiunii Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, soarta concurentelor care aspiră la titlul de Cea mai stilată femeie din România, din cadrul Bravo, ai stil!'.

Primiți cu brațele deschise, atât de către colegii de platou, cât și de către concurente, Victor și Cătălin sunt gata să împartă, sau să ia steluțe, celor 9 concurente. Astăzi sunteți doi într-unul și trebuie să va sfătuiți pentru fiecare steluța pe care o oferiți pentru că veți da o singură steluța fetelor', îi informează Ilinca Vandici.

Vom fi intransigenți', transmit Vulturii.

Cum se vor descurcă vulturii' Victor Slav și Cătălin Cazacu în postura de jurați, în cadrul  celui mai îndrăgit show de fashion din România, aflați miercuri, de la ora 22:00, într-o nouă ediție Bravo, ai stil!'.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter