Scandal între Andreea Bălan și Cătălin Botezatu: ”Mi se pare o totală lipsă de educație și de bun simț”

Publicat pe

Recent, ținuta Andreei Bălan a fost comentată de Cătălin Botezatu, iar de aici a izbucnit un întreg scandal. Artista a fost foarte deranjată de criticile făcute de celebrul designer și i-a dat o replică usturătoare. Însărcinată în luna a 9-a, Andreea Bălan tună și fulgeră.

Recent, Cătălin Botezatu a comentat ținuta Andreei Bălan într-o emisiune TV, iar de aici a început un întreg scandal. Cântăreaței nu i-a venit să creadă ce a spus designerul despre ea și despre felul în care arată, având în vedere că este însărcinată în 37 de săptămâni.

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au o rubrică în emisiunea Teo Show de la Kanal D, care se numește 'Așa da, așa nu cu Ralu și Bote'. Cei doi jurați de la 'Bravo, ai stil!' au comentat ținutele de zi cu zi ale mai multor vedete din România, printre care s-a aflat și Andreea Bălan.

'S-a înălţat, s-a lăţit în umeri! Mie tot nu-mi place! Arată ca un dulăpior în poza asta. E frumoasă, are un corp frumos! E păcat! Ea îşi permite să poarte altfel de ţinute', a spus Cătălin Botezatu.

Nu doar Bote a comentat-o pe vedetă, ci și Raluca Bădulescu și-a spus părerea despre Andreea Bălan: 'O găsesc mai bine îmbrăcată în ţinuta asta decât în ţinutele alea studiate din emisiunile TV. Andreea Bălan, fără nicio supărare, chit că riscăm telefoane şi carne în frigider, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. În această ţinută e decentă! Are freză cinstită, e de bine că nu am recunoscut-o! Andreea, când nu te străduieşti, îţi iese mai bine decât atunci când te străduieşti'

După ce a auzit cele spuse de celebrul designer, Andreea Bălan a răbufnit și a postat un mesaj usturător pe una dintre rețelele de socializare. Viitoarea mămică s-a supărat foarte tare din cauza declarațiilor făcute de Cătălin Botezatu.

„Poate îi spune cineva lui Botezatu (producatorii lui Teo dacă tot îi dau poza la comentat) că sunt în 37 de săptămâni aici și că femeile în luna a-9-a se lățesc (în tot) și au minim 10 kg în plus! Mi se pare o totală lipsă de educație și de bun simț să comentezi o gravidă în luna a- 9-a, fiind extrem de greu în ultima lună de sarcină să mai faci parada modei. Totuși, eu arăt foarte bine aici? Mulți viteji se arată, dar dacă îi pui să stilizeze o femeie gravidă în luna a-9-a, nu ar reuși nici pe departe precum stilista mea!!!', a scris Andreea Bălan pe contul de socalizare.

Andreea Bălan a rămas uimită de limbajul Biancăi Drăgușanu

După ce Bianca Drăgușanu a participat la Asia Express, multe persoane au rămas uimite de limbajul colorat pe care îl avea vedeta. Se pare că și Andreea Bălan a rămas șocată de ceea ce a auzit la televizor și nu s-a ferit să-și exprime public părerea. În timp ce Andreea Bălan o critica pe concurenta de la Asia Express, Cătălin Botezatu îi lua apărarea.

„Mă uit la Asia Express România . Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, 
dar tare mă minunez de concurenți.
Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție dar :
– nu ai cum să înjuri femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după
– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo 
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din Ro (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante . Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. 
O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute.
De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension.
Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat.', a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Andreea Bălan este o mamă dură! Ce interdicții le-a pus fetelor sale până când vor împlini 20 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan critică limbajul concurenţilor de la Asia Express: 'O ţară întreagă te va dispreţui'

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter