Scandal la Ferma de la Pro TV. Claudia Pavel l-a jignit pe Jorge: "E o ciupercă otrăvitoare"

Publicat pe

Un scandal de proporţii s-a ivit în această săptămână la Ferma, de la Pro TV. Claudia Pavel l-a jignit pe Jorge în urma unei conversaţii pe care au avut-o. Concurenta a făcut declaraţii uimitoare în prezenţa unui coleg. 

Se pare că spiritele s-au aprins în această perioadă la Ferma. Concurenţii îşi aruncă cuvintele grele. Fiecare şi-a ales un preferat, au creat grupuri şi aşa au apărut neînţelegeri.

Claudia Pavel a discutat cu Remus Boroiu despre Jorge. S-a arătat total nemulţumită de comportamentul lui, a spus că artistul este precum o ciupercă otrăvitoare.

„Cel mai tare mă deranjează la Jorge faptul că joacă fosrte mult teatru. că epatează şi îşi doreşte să fie aşa corect, acest lup moralist. (…) Doamne fereşte! Nu te mai suport! Asemenea creatură de om nu am putut să văd. (…) El săracul e bolnav. Trebuie să îl iau ca pe un om bolnav! este fungusul acestei Ferme şi trebuie să dispară. E o ciupercă otrăvitoare. Săracul îmi e milă de el. Da, nu ai cum să judeci un om bolnav.  (…) E posedat, îl are pe Diavolul în el!”, a declarat Claudia revoltată.

Jorge ştie că unele fete au creat o alianţă. Claudia şi Belbiţă chiar şuşotesc noaptea şi se sfătuiesc despre următorii paşi pe care îi vor face la Ferma pentru a nu fi eliminate.

„Eu cred că şi Claudia şi Belbiţă sunt la fel. Cred că manipulează. Au ele o strategie acolo. Şuşotesc noaptea când stau în pat.”, a explicat Jorge la Ferma.

Relaţia neştiută dintre Smiley şi Claudia Pavel

În urmă cu peste 10 ani de zile a avut loc apropierea dintre cei doi. S-au cunoscut mai bine în timp ce trupa Simplu înregistra împreună cu Claudia „Cream' piesa „Jumătatea ta' compusă de Marius Moga, iar până la o idilă nu a mai fost decât un pas.

De atunci, viața Claudiei Pavel s-a schimbat mult în ultimii ani, aceasta și-a încercat norocul în actorie, are un copil, s-a mutat din America în România.

Foto: Facebook, Captură video

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter