Andreea Mantea, primele declarații despre noul iubit. De ce nu vrea să-l arate: ”Sunt extrem de fericită”

Publicat pe

Se pare că Andreea Mantea și-a găsit fericirea, însă preferă să-și țină relația departe de ochii curioșilor. În viața prezentatoarei TV există un bărbat care o face să se simtă iubită și este mulțumită de tot ceea ce i se întâmplă în viața ei acum.

După ce s-a despărțit de tatăl copilului ei, Cristian Mitrea, Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Vedeta și-a văzut de viața ei și s-a concentrat asupra băiețelului ei, David. Mai mult, între Andreea Mantea și luptătorul de MMA nu mai există nicio cale de împăcare, însă cei doi au îngropat securea războiului de dragul copilului lor.

Prezentatoarea TV de la Kanal D a făcut primele declarații despre bărbatul care există în viața ei, dar a explicat și motivul pentru care nu vrea să-l arate. Andreea Mantea și noul iubit trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă departe de ochii curioșilor.

„Am intrat în viața publică de la o vârstă fragedă și fără prea multă experiență în a manageria totul. Consider că am făcut multe greșeli, dar am învățat din ele, așa că nu regret absolut nimic din trecut. Au fost niște învățături pentru mine, iar acum am grijă să nu mai greșesc. Este exclus să mai repet aceleași greșeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relația de iubire. Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva. Vreau să țin pentru mine, este mai bine așa. Sunt extrem de fericită, de împlinită și îmi este foarte bine!', a declarat Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Mantea, primele declarații despre noul iubit. De ce nu vrea să-l arate: 'Sunt extrem de fericită'Andreea Mantea, primele declarații despre noul iubit. De ce nu vrea să-l arate: 'Sunt extrem de fericită'

Cristian Mitrea și Andreea Mantea au rămas prieteni

Chiar dacă după ce s-au despărțit nu au mai vrut să audă unul de altul, acum lucrurile s-au schimbat. Cristian Mitrea și Andreea Mantea s-au împăcat și au hotărât să renunțe la orgolii de dragul băiețelului lor, David.

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun (n.r. o înţelegere). Am fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie', a povestit Cristian Mitrea despre relaţia cu Andreea Mantea la Xtra Night Show.

Citește și: Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au împăcat? Cei doi au luat masa împreună, în oraş

Citește și: Andreea Mantea a slăbit cu ajutorul unei diete-minune. Ce nu mai mănâncă prezentatoarea TV

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter