Fetele de la Ferma nu mai au loc în oglindă de Florin Pastramă. Concurentul pune mare accent pe aspectul fizic

Publicat pe

Florin Pastramă a intrat în atenția publicului imediat cum s-a anunțat că va fi concurent la Ferma. Acum, concurentul îmi parte o cabană cu Kamara, Vali Bărbulescu, dar și cu Otniela, Otilia și Geanina Ilieș. Florin Pastramă și-a surprins colegii cu grija mare pe care o are atunci când vine vorba de aspectul lui fizic.

Florin Pastramă se îngrijește, e mereu atent la fiecare fir de păr și se mândrește cu musculatura dezvoltată. Dar ce părere au cele trei fete care locuiesc în permanentă cu el? Deși este mereu săritor și nu evită munca, nu uită niciodată că, așa cum chiar el recunoaște, trebuie să arate în permanentă cât se poate de bine.

Așadar, concurentul de la Ferma își petrece destul de mult timp în fața oglinzii. Într-un moment de sinceritate, Otniela spune că Florin Pastramă are nevoie de stilist în fiecare zi. Deși se înțeleg foarte bine, concurenta a mai dezvăluit că există o singură problemă: au doar o oglindă, sunt 3 fete la cabană, iar Florin Pastramă acaparează oglindă mai mult de 80% din zi.

Se piaptănă, își aranjează părul, barbă, se dă cu tratamente pe față, se dă cu cremă, ba chiar împrumută loțiunile fetelor. Totul pentru a fi cât mai îngrijit și în speranța că le va cuceri pe fetele cu care locuiește la cabană.

Citește și: Cât au costat-o pe Brigitte Năstase operațiile estetice. Reacția colegilor de la Ferma: 'Are o faţă mai scumpă decât maşina mea'

Citește și: Emil Rengle a fost șocat de comportamentul lui Brigitte Năstase la Ferma: 'Citea Biblia, apoi…'

 

Fetele de la Ferma nu mai au loc în oglindă de Florin Pastramă. Concurentul pune mare accent pe aspectul fizicFetele de la Ferma nu mai au loc în oglindă de Florin Pastramă. Concurentul pune mare accent pe aspectul fizic

FOTO: Captură YouTube, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter