Jorge a ajuns de urgență la spital. „Mă gândeam la copii şi îl rugam pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc"

Publicat pe

Jorge a postat pe contul de socializare o imagine de pe patul de spital, alături de care a scris un mesaj, în care le mărturisește admiratorilor săi că nu va mai mânca niciodată la un restaurant. Se pare că artistului i s-a făcut rău după ce a luat masa în oraș.

Jorge a ajuns de urgență la spital. „Mă gândeam la copii şi îl rugam pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc"Jorge a ajuns de urgență la spital. „Mă gândeam la copii şi îl rugam pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc"

Prietenii virtuali s-au speriat şi l-au întrebat imediat ce  a pățit cu o seară înainte, iar astăzi Jorge a lămurit situația. „Cine mai mănâncă la restaurant? Eu nu”, a scris Jorge de pe patul de spital.

Jorge povesteşte că s-a rugat la Dumnezeu să-l ajute să se facă bine, pentru că micuţii lui au nevoie de el.  

„Credeați că mor? Nu scăpați așa ușor de mine 😅 Dar pot să va jur că aseară m-am cam speriat cu toxiinfecția alimentară. În fiecare minut mă gândeam la copii și îl rugăm pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc pentru copiii mei. Love you ♥️ În plus, e exact ce aveam nevoie acum de Crăciun 😅🤣. La revedere tobă, lebăr, porc, salată beuf. Mulțumesc celor care mi-au scris la story. Viaţa este minunată”, a scris Jorge pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter