Karmen apelează la terapie și dezvăluie motivele pentru care merge la psiholog: "Ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață"

Publicat pe

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, se deschide și dezvăluie care sunt motivele care au determinat-o să meargă la psiholog pentru terapie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Karmen are 22 de ani și este o femeie împlinită: are o carieră de succes, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un partener atent la nevoile sale și , cu siguranță, cel mai important rol din viața ei este cel de mămică. Cu toate acestea, solista a dezvăluit faptul că merge la psiholog și a expus și motivele care au stat în spatele acestei decizii. Vedeta este de părere că mulți ar trebui să-i urmeze exemplul.

Citește și: Mai ții minte trupa Valahia? S-a aflat motivul pentru care s-au despărțit.Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță: „A fost o ceartă'

Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru. De ce? Ce faci pentru sufletul tău? Răspunde-ți singur la întrebarea asta și îți răspund și eu în felul următor: eu, pentru sufletul meu, mă rog – nu o să dezbat acum subiectul cu credința, pentru că ajungem foarte departe. Dacă ți-ai răspuns cert și din prima ți-ai răspuns la întrebarea asta: «Bă, eu pentru sufletul meu fac X lucru», foarte bine, ești pe drumul cel bun. Dacă nu, gândește-te că totul ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață așa… Să te distrezi, să te căsătorești, să faci copii și s-a terminat viața, gata.

Citește și:Cum arată sora „secretă' a Antoniei.Alessia are 9 ani este campioană la înot

Iar pentru mintea ta, eu cred că e foarte important să știi să îți controlezi gândurile, pentru că suntem oameni și cu toții avem frici; cu toții avem nebunii și filme în cap (…). când viața devine complicată, unii oameni nu fac față singuri. Cunosc extrem mulți oameni care au trecut prin depresii, atacuri de panică și așa mai departe. Nu știu dacă știți, dar cam astea sunt bolile generației noastre', a spus cântăreața pe Instagram.

Citește și: Petrecere în familia lui Cristi Borcea! Gemenii Angelo și Melissa au împlinit 17 ani.Cadoul special primit de la părinți la aniversare

Karmen: „Am realizat că e foarte important ceea ce dai mai departe”

Artista a lămurit faptul că motivul cel mai puternic l-a constituit, fără îndoială, fiica sa, pentru care își dorește să fie un exemplu fără cusur, dat fiind că micuții ajung să împrumute din comportamentul părinților.

Foarte multă lume mă întreabă cum reușesc să am încredere în mine și să fiu atât de sigură pe mine și să eman asta mai departe. Făcând toate cele trei lucruri, având grijă de exterior, interior care interior înseamnă minte și suflet – mie îmi sună imposibil să nu reușești să fii o femeie sigură pe tine, să ai încredere că ceea ce faci este bine, să crești frumos.

Citește și: Christina Ricci divorțează după 7 ani de căsnicie!Actrița nu a mai suportat abuzurile din partea soțului

Devenind mamă, am realizat că e foarte important ceea ce dai mai departe. Și aici mă refer la: comportament, la învățături, la nu știu… absolut tot ce face o mamă. Nu știu dacă știți, dar copii copiază exact ce fac părinții. Și atunci când realizezi că ești un exemplu pentru copilul tău, devii mai grijuliu cu lucrurile pe care le faci. În concluzie, mersul la spiholog nu este neapărat pentru o problemă', a mai spus Karmen.

Karmen apelează la terapie și dezvăluie motivele pentru care merge la psiholog: "Ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață"Karmen apelează la terapie și dezvăluie motivele pentru care merge la psiholog: "Ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter