Simona Gherghe a vrut să le facă o surpriză copiilor, dar s-a enervat la culme: "O mulțime de copii și părinți așteaptă să se ardă-n soare…"

Publicat pe

Simona Gherghe s-a enervat la culme în această dimineață, când a ajuns la Grădina Zoologică din București. Ce i s-a întâmplat vedetei, care a mers însoțită și de cei doi copii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Simona Gherghe le pregătise o surpriză celor doi copii, însă cea surprinsă a fost chiar ea. Fosta prezentatoare TV plănuise să aibă parte de o dimineața liniștită și frumoasă alături de fiul și fiica ei, numai că un mic detaliu le-a stricat dispoziția.

Vedeta a mers de dimineața la Grădina Zoologică și a constatat cu stupoare că programul afișat pe site-ul zoo nu corespundea cu realitatea. Astfel, mai mulți părinți alături de cei mici, s-au găsit în postura de a aștepta circa o oră, în soare, pentru ca instituția să-și înceapă programul.

Citește și: O mai ții minte pe Amanda din Melrose Place? Actrița Heather Locklear trăiește o poveste de dragoste ca-n filme:s-a logodit cu iubitul din liceu

Ce-mi place mie precizia instituțiilor… La Zoo Băneasa, pe site, programul e 09:00 – 17:00. Ei, când ajungi acolo, constați, de fapt, că se deschide la 10:00… O mulțime de copii și părinți așteaptă să se ardă-n soare… 😡', a precizat Simona Gherghe, vizibil iritată, pe Instagram.

Citește și: Petrecere în familia lui Cristi Borcea! Gemenii Angelo și Melissa au împlinit 17 ani.Cadoul special primit de la părinți la aniversare

Pagina oficială de Facebook a Simonei Gherghe, spartă

Simona Gherghe a anunțat în cursul zilei de ieri că pagina sa oficială de Facebook a devenit ținta hackerilor. Contul i-a fost spart și nimic din ceea ce se postează nu îi aparține, a subliniat fosta prezentatoare.

Contul meu oficial de Facebook (cel cu peste 822.000 de urmăritori și bifa albastră) mi-a fost spart. Știu, am postat mesajul acesta și azi-dimineață, dar a dispărut. Ideea e că tot ce se postează acolo, de câteva ore, nu îmi aparține. Am sesizat deja Facebook, sper să-l recuperez cât mai repede! Până atunci, ne auzim aici și pe Instagram!' , a transmis fosta vedetă a Antenei 1.

Simona Gherghe a vrut să le facă o surpriză copiilor, dar s-a enervat la culme: "O mulțime de copii și părinți așteaptă să se ardă-n soare…"Simona Gherghe a vrut să le facă o surpriză copiilor, dar s-a enervat la culme: "O mulțime de copii și părinți așteaptă să se ardă-n soare…"

Sursa foto: Instagram

Citește și: Christina Ricci divorțează după 7 ani de căsnicie!Actrița nu a mai suportat abuzurile din partea soțului

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter