Christina Ricci divorțează după 7 ani de căsnicie! Actrița nu a mai suportat abuzurile din partea soțului

Publicat pe

Christina Ricci, actrița cunoscută din 'Familia Adams', divorțează de James Heerdegen după 7 ani de căsnicie! Motivul ar fi unul extrem de întemeiat: vedeta nu a mai suportat abuzurile la care era supusă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe Christina Ricci, în vârstă de 40 de ani, o știm cu toții din 'Casper' și 'Sleepy Hollow', dar vedeta s-a remarcat mai ales pentru performanța din Familia Adams.

Actrița trece acum prin clipe grele, după ce a luat decizia de a se despărți de James Heerdegen, după 7 ani de căsnicie. În fața instanței și-au motivat decizia prin 'probleme ireconciliabile', însă adevărul ar fi cu totul altul!

Vedeta nu a mai suportat abuzurile soțului ei, solicitând chiar și ajutorul autorităților pentru a o proteja de bătăile crunte la care era supusă. Se pare că relația s-ar fi deteriorat mai mult pe durata carantinei pe fondul pandemiei de coronavirus, iar tensiunile s-au agravat în urmă cu o săptămână.

Citește și: Oana Cuzino recunoaște că se teme de COVID-19 și spune tot despre coronavirus, din postura de medic:„Să evităm infecția cu orice chip. Chiar dacă ne considerăm sănătoși, nu știm cum va reacționa sistemul imunitar'

Christina Ricci a cerut ordin de restricție împotriva soțului

Christina Ricci a depus actele de divorț pe data de 2 iulie și a solicitat un ordin de restricție împotriva soțului, consiliere psihologică atât pentru copil, cât și pentru ea, precum și ajutorul poliției pentru a fi protejată pe durata procesului.

Citește și: Mircea Badea e trecut prin cumpăna vieții lui:„Cred că moartea m-a încercat, a fost ceva inexplicabil!'. Ce a pățit vedeta Antena 3

Actrița, cu o avere estimată la 18 milioane de dolari, intenționează să ceară în instanță pensie alimentară pentru fiul ei, Freddie, și nici nu ar dori să cedeze în privința custodiei comune, dat fiind că partenerul ei nu își poate controla furia. Potrivit TMZ, cei doi nu ar fi semnat niciun acord prenupțial.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului 'Pan Am' în urmă cu 9 ani și s-au căsătorit în octombrie 2013. Ultima apariție în public, în calitate de cuplu, a fost în luna aprilie a anului trecut la recepția nupțială lui Marc Jacobs și Char Defrancesco, din New York, potrivit click.ro.

Citește și: Diana Senteș de la Exatlon este însărcinată!Primele imagini cu burtica de gravidă

Ricci a admis la un moment dat că 's-a maturizat abia după ce l-a născut pe Freddy și că nu este o parteneră responsabilă și trebuie să își facă liste cu toate treburile gospodărești pentru a fi sigură că nu uită'.

Christina Ricci divorțează după 7 ani de căsnicie! Actrița nu a mai suportat abuzurile din partea soțuluiChristina Ricci divorțează după 7 ani de căsnicie! Actrița nu a mai suportat abuzurile din partea soțului

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter