Mircea Badea e trecut prin cumpăna vieții lui: "Cred că moartea m-a încercat, a fost ceva inexplicabil!". Ce a pățit vedeta Antena 3

Publicat pe

Mircea Badea s-a aflat, zilele trecute, în fața uneia dintre cele mai mari cumpene ale vieții lui. A fost la un pas de un accident de circulație cu posibile urmări grave, circumstanțele fiind lipsite de orice logică, susține Badea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Dacă apuc ziua de mâine, mai văd dacă merg în concediu. A fost un moment absolut parapsihologic din punctul meu de vedere. Conduceam spre Craiova, ieşisem de pe autostrada Bucureşti – Piteşti şi o luasem pe la Albota. La un moment dat, cred că aveam cam 60 km/h. Nici măcar în frânare nu cred că eram, practic mergeam cu spatele. Mergeam aşa şi venea un şir de maşini pe contrasens. În faţa mea nu era nimeni, aşa că m-am gândit să apăs pedala să mă deplasez.

Şi cum veneau maşinile, deodată a ieşit una din şir, era o doamnă, am văzut-o chiar foarte de aproape. A virat exact înspre mine. Exact cum s-a întâmplat când am avut accident pe Valea Oltului, dar atunci era pe bază de polei. Eu m-am gândit atunci, în miimile alea de secundă, că nu există aşa ceva, nu mi se întâmplă asta mie din nou.

Mircea Badea e trecut prin cumpăna vieții lui: "Cred că moartea m-a încercat, a fost ceva inexplicabil!". Ce a pățit vedeta Antena 3Mircea Badea e trecut prin cumpăna vieții lui: "Cred că moartea m-a încercat, a fost ceva inexplicabil!". Ce a pățit vedeta Antena 3

Trag de volan mult, frânez, ies practic un pic de pe şosea. Şi o văd că vine spre mine şi când ajunge în punctul în care aproape mă atingea, trage iar de volan. A fost ceva inexplicabil! A intrat la loc în coloană. Şi eu m-am gândit că a fost moartea. Mă crezi? Ăsta a fost primul meu gând. Şi am început să râd. Cred că a fost moartea, m-a încercat!', a spus Mircea Badea.

La un pas de bătaie pe stradă

În urmă cu câteva zile, Mircea Badea povestea, în emisiune, că a fost la un pas să se ia la bătaie cu un bărbat nu a respectat distanțarea.

„I-am pus unuia mâna în piept. M-am dus cu copilul undeva, trebuia să intrăm, cu bilete, şi am simţit că vine unul, practic în spatele meu. I-am zis: băi nene, păstrează distanţa, l-am şi împins aşa un pic. Du-te de aici, că nu intri mai repede, crede-mă. Tot atunci intri. Nu a ştiut ce să zică, s-a fâstâcit, eu aveam deja mască pe mufă. El nu avea! Ăştia sunt cei mai mulţi!', a spus Mircea Badea la Antena 3.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter