Cristina Spătar apelează la estetician, din nou: Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești”. La ce procedură apelează cântăreața

Publicat pe

Cristina Spătar, renumita regina muzicii R&B, a născut doi copii, motiv pentru care a devenit nemulțumită de corpul ei. A arătat mereu impecabil și a reușit să își țină greutatea sub control, chiar și după cele două nașteri. 

Acum, însă, vedeta se simte nemulțumită de corpul ei. La 48 de ani, Cristina Spătar se pregătește de o intervenție care îi dă fiori. Cântăreața vrea să scape de celulită și să aibă o talie de viespe, cu ajutorul liposucției. Ceea ce o sperie cel mai tare este anestezia, din care speră să se trezească. 

Ultima intervenție a fost problematică, motiv pentru Cristina să fie speriată.

„Îmi doresc de foarte mult timp să elimin câte ceva, apropo de plusul ăsta pe care îl punem odată cu vârsta și, mai ales, după naștere. Am plusuri, am aripioare, am șolduri.

Eu vreau să fiu mică în talie, sunt grăsuță. E și un pic mai multă celulită. După naștere am un plus aici de te doare capul, niște burtică', a mărturisit vedeta în cadrul unei emisiuni TV, informează cancan.ro.

Vedeta a mai mărturisit că băiețelului său, Albert, nu  este de acord cu această intervenție. 

„Băiețelul meu zice: «Mami, dar de ce pleci la spital? Ce-ți faci la burtă? Dar de ce trebuie? Că nu ești grasă! Ești o egoistă, vrei mereu să fii frumoasă și la noi nu te gândești, dacă nu te mai trezești?». A zis că sunt o egoistă și o lașă.

Mă gândesc și la mine că prea m-am pus pe locul doi. Am emoții. Am mai făcut o intervenție și am avut mari dureri de cap. Sper să mă mai trezesc și să fie bine', a spus ea.

Cristina Spătar apelează la estetician, din nou: Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești'. La ce procedură apelează cântăreațaCristina Spătar apelează la estetician, din nou: Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești'. La ce procedură apelează cântăreața

Cristina Spătar are la activ mai multe operații estetice: ea și-a umplut ridurie cu acid hialuronic, are o liposucție abdominală, o augmentare mamară, rinoplastie, o ridicare de posterior, dar și alte intevenții. 

S-a despărțit de soț și se iubește cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea

Cristina Spătaru și Alin Ionescu s-au căsătorit în anul 2008, iar acum patru ani au divorțat. Cei doi au împreună doi copii: Aida și Albert, de creșterea și educația cărora se ocupă artista și noul său iubit.

Vedeta a declarat într-un interviu acordat recent că actualul său iubit se implică activ în creșterea copiilor.

Cristina Spătaru trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat care este cu 22 de ani mai tânăr decât ea, de aproape trei ani de zile. Recent, vedeta a dezvăluit că acesta are planuri mari de viitor și se gândește chiar la căsătorie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter