Patrick Borcea nu s-a prezentat la BAC. Tatăl lui nu l-a lăsat să dea examenul: ”Ar fi apărut suspiciuni”

Publicat pe

Patrick, fiul de 23 de ani al lui Cristi Borcea, s-a înscris la BAC, însă tatăl lui nu l-a lăsat să se prezinte la examen. Fostul acționar de la Dinamo nu și-a dorit ca numele lui să fie iar în centrul atenției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În această sesiune, Patrick Borcea s-a înscris să dea examenul de Bacalaureat, însă a avut un mare ghinion chiar înainte de începerea probelor. Tânărul urma să susțină examenul la un liceu din comuna Cetatea, județul Dolj, acolo unde deține o afacere.

Chiar înainte de BAC, Patrick Borcea și-a rupt mâna la fotbal, dar chiar și așa ar fi putut să susțină examenul, însă tatăl lui nu a vrut să-l lase. Fiul cel mare al fostului acționar de la Dinamo ar fi putut să dea probele scrise la examen prin dictare, în baza unor documente medicale.

Conform metodologiei Ministerul Educației, 'lucrările care se realizează prin dictare se scriu de către unul dintre profesorii asistenți, de altă specializare decât disciplina la care se susține proba, în săli separate, supravegheate audio-video'

Citește și: Cristi Borcea, dezvăluiri fabuloase: „Am patru copii concepuți în detenție!”. Ce spune fostul boss de la Dinamo despre camera nupțială din pușcărie

Numai că nu a fost de acord Cristi Borcea ca băiatul său să suțină examenul astfel, iar motivul l-a explicat chiar el.

'Patrick s-a înscris la examenul de bacalaureat, dar și-a rupt mâna la fotbal. I-am spus să nu se prezinte, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare. Numele Borcea atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni. Trebuie să învețe și să dea examen la sesiunea următoare', a precizat Cristian Borcea, pentru Libertatea.

Patrick Borcea nu s-a prezentat la BAC. Tatăl lui nu l-a lăsat să dea examenul: 'Ar fi apărut suspiciuni'Patrick Borcea nu s-a prezentat la BAC. Tatăl lui nu l-a lăsat să dea examenul: 'Ar fi apărut suspiciuni'

Patrick Borcea a terminat absolvit în anul 2017, însă nu a reușit să dea examenul de Bacalaureat din cauza problemelor în care era implicat tatăl lui. Tânărul s-a concentrat mai mult pe afaceri în ultima perioadă și a cam neglijat BAC-ul.

Citește și: Ce mari s-au făcut copiii Alinei Vidican și a lui Cristi Borcea. Alexandru și Gloria au venit în România la bunici

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter