(P) Cum eviți greșelile pe care mulți dintre pariorii începători le realizează?

Publicat pe

Parierea pe anumite evenimente sportive reprezintă o activitate din care mulți pariori își extrag doza zilnică de distracție. Chiar dacă nu pot fi ignorate problemele pe care pariorii le pot avea din cauza unor stiluri riscante de pariere, un joc responsabil aduce mereu cele mai mari satisfacții. Dacă și tu vrei testezi modul în care funcționează pariurile online, însă fără a mai fi pariat până acum pe absolut niciun sport, ești mai expus decât alții unor greșeli de începător. Pentru a le evita, noi îți recomandăm să citești până la final acest articol: 

Fii încă de la început un parior disciplinat 

Disciplina reprezintă baza pe care poate fi consolidat un stil responsabil de pariere. Începătorii cad adesea în capcana parierilor haotice, determinați de o mulțime de factori ce le afectează în mod direct bugetul. Găsește o strategie de pariere pe care te simți confortabil să o aplici, apoi respect-o indiferent de rezultat. 

Nu te abate de la propriul flux, nici în cazul unor victorii ce se întind pe mai multe zile, nici în cazul în care pierderile par a nu se mai termina. Păstrează întotdeauna o evidență a propriilor greșeli / succese, pentru a le analiza ori de câte ori ai ocazia, reușind astfel să adaptezi propria strategie de joc strict pe baza informațiilor din trecut. 

Pariază pe evenimente sportive cunoscute

Nu ne referim aici la popularitatea unei competiții sportive, ci la expertiza pe care o poți dobândi, în privința unui meci, al unei echipe, sau chiar al unui tip de sport. Îți recomandăm să pariezi de fiecare dată doar pe evenimente sportive despre care cunoști cât mai multe informații: echipele și jucătorii din teren, modul de abordare al jocului, miza partidei respective, cotele din dreptul șanselor de câștig etc 

Este atât de simplu să găsești acum pe net statistici, privind istoricul anumitor echipe, încât putem spune că ai la îndemână (cu doar câteva click-uri) o mulțime de resurse prețioase. Ține cont de un lucru extrem de important: niciun rezultat trecut nu poate determina parcursul din prezent al unui meci. Nu miza deloc pe faptul că o echipă poate câștiga fără probleme o anumită partidă, doar pentru a învins în ultimele trei etape de campionat.   

Evită să pui bilete pentru a juca la recuperare' 

Iată una dintre cele mai frecvente greșeli ale pariorilor începători, în care pot cădea de multe ori și jucători mult mai experimentați. Este un mod de pariere determinat de teamă și disconfortul resimțit, în privința sumelor de bani mizate. Sfatul despre care discutăm acum reprezintă un exemplu numai bun pentru recomandarea pe care am făcut-o puțin mai sus: Fii întotdeauna un parior disciplinat!'

Nu te abate de la strategia inițială, chiar și în cazul în care ai pierdut o sumă importantă de bani. Parierea la recuperare' nu îți poate garanta faptul că vei putea obține un câștig suficient de mare, astfel încât să acopere pierderea suferită anterior. Dimpotrivă, un eveniment (sau chiar mai multe) poate fi necâștigător și pe acest bilet, ducând astfel și mai repede la pierderea întregului capital destinat acestei activități. 

Mizează sume ce nu îți afectează stilul de viață

Dacă vrei să descoperi distracția din timpul liber pe care o pot oferi pariurile online, suma de bani lunară pe care dorești să o pariezi nu trebuie să reprezinte o pondere însemnată a propriului buget. Această activitate trebuie să rămână la nivelul de DISTRACȚIE', fără ca tu să ai planuri de ÎMBOGĂȚIRE' de pe urma acesteia. Așadar, capitalul direcționat către pariurile sportive online nu trebuie să afecteze stilul tău de viață, sau al întregii familii. 

Nu miza niciodată sume ce reprezintă o anumită contravaloare importantă pentru bunăstarea căminului tău: rata la mașină, acontul pentru tabăra celor mici, chiria pentru spațiul în care îți desfășori activitatea etc. În cazul în care simți că activitatea de pariere generează o serie de probleme pentru calitatea stilului tău de viață, apelează cu încredere la o entitate ce îți poate sprijinul necesar în astfel de condiții.  

Începe cu dreptul activitatea de pariere și evită greșelile de începător despre care am vorbit puțin mai sus. Alege o platformă online de pariuri în care poți avea mereu încredere, astfel încât distracția oferită de pariuri să fie susținută de securitatea asigurată de site-ul respectiv. Betano îți oferă cele mai tari evenimente sportive ale calendarului competițional anual, din sporturi pe care toată lumea le urmărește cu pasiune. Plasează acum pariuri la tenis pe ro.betano.ro, sau la fotbal, volei, tenis de masa, eSports, pariuri virtuale etc. Pe site vei mai gasi secțiunile Vegas' și Cazinou', astfel încât distracția ta sa alterneze între evenimentele din sport și atmosfera oferită de ruletă, blackjack sau sloturi online! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter