Emily Burghelea a fost nevoită să se întoarcă la Acces Direct, la trei săptămâni după ce și-a dat demisia. Fosta asistentă TV nu a avut de ales

Publicat pe

Emily Burghelea și-a dat demisia cu scandal de la Acces Direct, iar acum, la 3 săptămâni s-a întors la Antena 1. De data aceasta, fosta asistentă TV a venit cu alte treburi la fostul loc de muncă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultimele săptămâni a făcut dezvăluiri neașteptate despre emisiunea la care a lucrat timp de câteva luni buni, iar Emily Burghelea a fost nevoită să se întoarcă de urgență la Acces Direct. Fosta asistentă a venit la Antena 1 pentru a-și lua lucrurile pe care le mai avea acolo.

Emily a fost surprinsă în timp ce își lua lucrurile pe care le mai avea în redacția de la Acces direct. Cu siguranță nu a fost o situație tocmai plăcută pentru a merge în acel loc, având în vedere modul în care a ales să plece din emisiune.

În sediul de la Acces Direct, fosta asistentă TV s-a întâlnit și cu Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, iar acesta a ignorat-o complet pe Emily, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Cine este Cosmina Adam, noua asistentă Tv la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia. Cântăreața a fost curtată de Dani Oțil

Emily Burghelea, avertisment pentru noua asistentă TV de la Acces Direct

Cântăreața de muzică populară Cosmina Adam este, așadar, noua asistentă de la Acces Direct, Emily anunțând în direct, acum două săptămâni că își dă demisia pentru că nu mai poate ține secret faptul că Viorel o bate pe Vulpița, cele două vedete ale emisiunii de la Antena 1.

„De când mi-am dat demisia am început să trăiesc în alt mod. Am fost dezorientată la început, agasată și speriată însă acum mă simt mai în formă ca niciodată. Sunt odihnită, încrezătoare și liniștită. Știu că am făcut ce trebuia. Am tras un semnal de alarmă. Mi-am făcut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevărul adevărat este la mine.

Am toate dovezile care demonstrează asta însă nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Cine a avut ochi să vadă, a văzut! Cine nu, este o victimă a manipulării, din păcate. Not my business. Vreau să mai precizez ceva foarte important! Fără susținerea voastră nu aș fi reușit să depășesc perioada grea prin care am trecut. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru mine fiecare mesaj de încurajare pe care l-am primit. Vă mulțumesc și o să vă mulțumesc mereu!’, a fost mesajul lui Emily Burghelea.

Emily Burghelea a fost nevoită să se întoarcă la Acces Direct, la trei săptămâni după ce și-a dat demisia. Fosta asistentă TV nu a avut de alesEmily Burghelea a fost nevoită să se întoarcă la Acces Direct, la trei săptămâni după ce și-a dat demisia. Fosta asistentă TV nu a avut de ales

Citește și: Ce salariu avea Emily Burghelea, la Acces Direct: „O să vă dau toate detaliile'. Vulpița câștigă într-o săptămână cât fosta asistenta TV

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter