Cine este Cosmina Adam, noua asistentă Tv la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia. Cântăreața a fost curtată de Dani Oțil

Publicat pe

Cosmina Adam este noua asistentă a emisiunii Acces Direct, după ce Emily a demisionat cu scandal.

Fericită și emoționată, Cosmina a postat anunțul pe pagina personală de Facebook, în care își exprima nu doar mulțumirea, ci și recunoștința pentru că visurile i-au devenit realitate.

Tânăra a înlocuit-o în echipa Acces Direct pe Emily Burghelea, după ce aceasta și-a dat demisia cu scandal. 

Cosmina Adam este o tânără din Vaslui, cântăreață de muzică populară, care va lucra și ca reporter special în cadrul aceleași emisiuni.

Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct  și reporter special', a scris ea pe pagina ei. 

„Nu vă puteți închipui cat de fericităăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!', a scris Cosmina pe Facebook.

Ce salariu avea Emily Burghelea, la Acces Direct: „O să vă dau toate detaliile'. Vulpița câștigă într-o săptămână cât fosta asistenta TV

Cosmina a studiat la Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă' Iaşi și a urmat cursurile Universității de Arte „George Enescu' tot din Iași. Înainte de a se muta la București, a fost solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului.

Cosmina Adam este la bază violonistă, dar este și solist vocal. A câștigat în  2010 un concurs de frumusețe. 

A urmat examenul de bacalaureat, unde artista a obţinut 5 la Limba Română şi 6 la Matematică, nota finală fiind 6,95. Ajunsă la Conservator, Cosmina Adam a aprofundat studiile, iar după absolvire a obţinut chiar şi o catedră, ca profesor de muzică, la o şcoală din judeţul Dolj.

Dani Oțil i-a făcut curte

A devenit virală atunci când a fost invitată la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, în 2017, unde Dani Oţil care i-a făcut curte, în direct. 

Prezentatorul a vorbit și a glumit cu Cosmina, pe tot parcursul emisiunii, făcându-i curte într-un mod amuzant, așa cum și-a obișnuit deja telespectatorii. Totul se întâmpla acum 3 ani, când Cosmina abia se mutase în București și își promova melodiile populare în cadrul diverselor emisiuni.

După comentariile pe care Dani le-a făcut cu privire la fotografiile sexy ale Cosminei Adam, Răzvan l-a numit pe colegul lui „libidinos', desigur, într-un mod amuzant.

Cine este Cosmina Adam, noua asistentă Tv la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia. Cântăreața a fost curtată de Dani OțilCine este Cosmina Adam, noua asistentă Tv la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia. Cântăreața a fost curtată de Dani Oțil

Mai mult, odată cu plecarea Flaviei Mihășan, Dani Oțil pusese ochii pe Cosmina Adam pentru postul de asistentă tv. N-a fost să fie, așa că Ramona Olaru a înlocuit-o pe blondina care a devenit mamă pentru prima dată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter