Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împlinit un an de căsnicie. Ce mesaje și-au transmis cei doi cu ocazia aniversării

Publicat pe

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împlinit un an de când au decis să își unească destinele. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Un an de când port oficial numele tău ? #stebleavirgil

La mulți ani, nouă! Te iubesc! #oneyearofmarriage #husbandandwife', a scris Adelina Pestrițu atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

La rândul lui, Șteblea i-a urat soției la mulți ani, cu ocazia aniversării lor, iar cei doi și-au făcut declarații pe pagina de Instagram. 

Cei doi s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019, iar pe 20 iulie s-au cununat și religios, la Biserica Nașterea Maicii Domnului, de pe Calea Dorobanți. 

Nunta Adelinei Pestrițu a fost un eveniment la care au participat mai multe personalități din lumea mondenă. 

Bruneta a schimbat două rochii, iar cea pe care a purtat-o la Biserică, bruneta a pus-o la vânzare, urmând ca banii obținuți să fie donați. 

Virgil și Adelina au împreună o fetiță, Zenaida Maria urmează să împlinească 2 ani pe 3 august. 

Cei doi urmează să se mute în casă nouă și au și planuri pentru încă un copil

Adelina Pestriţu a anunţat că se mută la casă alături de Virgil Şteblea, soţul său, şi fiica lor, Zenaida Maria. Au făcut deja demersurile, au vorbit şi cu o arhitectă. Vor să aranjeze totul ca la carte. Doar câteva zile vor mai sta în apartament: 

„Vă dau vestea! Ne mutăm la casă. Este un real motiv de bucurie. Sunt foarte fericită pentru că este casa visurilor noastre, a amândurora, am găsit-o deja. O să urmeze deja procesul de mutare care mie deja îmi dă mari bătăi de cap. Îmi e groază să mă apuc de strâns, dar la bază stă o schimbare majoră în viaţa noastră şi asta mă motivează cel mai tare.

Am semnat deja totul, deci se întâmplă! Totul se întâmplă cu un rost şi abia aştept să vă arat şi proiectul de la noua noastră casă. O să fie foarte bine pus la punct, lucrăm cu o super arhitectă. Fata cu care lucrăm e foarte pricepută, am zis de la început că trebuie să lucrăm cu cineva, să nu mai cumpărăm prostii, după capul nostru. O să mai locuim câteva zile în apartament.Ştiţi că ne doream foarte mult să ne mutăm la o casă, la curte. Nu e grădina extraordinar de mare, dar am optat să ne focusăm foarte mult pe interior. Facem o schimbare de plan…să amenajăm curtea, camerele copiilor…

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împlinit un an de căsnicie. Ce mesaje și-au transmis cei doi cu ocazia aniversăriiAdelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împlinit un an de căsnicie. Ce mesaje și-au transmis cei doi cu ocazia aniversării

Sunt convinsă că această casă o să ne aducă multe perioade frumoase. Poate schimbăm norocul şi ies două liniuţe la test! „, a spus Adelina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter