Catrinel Sandu i-a făcut parastasul de un an tatălui său, în Statele Unite: "Aș vrea doar să mă mai poți ține de mână"

Publicat pe

A trecut un an de când tatăl său a trecut în neființă, însă Catrinel Sandu suferă și acum după pierderea sa. Vedeta s-a confruntat cu amintiri dureroase la parastasul de un an și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe Catrinel Sandu o vedem de cele mai multe ori mereu cu zâmbetul pe buze, însă în spatele femeii puternice se ascunde o durere greu de imaginat. Și-a pierdut tată în urmă cu un an, iar durerea nu s-a diminuat odată cu trecerea timpului, mai ales că tatăl său a dus o luptă grea cu o boală cruntă până în ultimele momente.

Apropiații nu l-au uitat, cu atât mai puțin Catrinel și mama sa, care au făcut parastas, chiar dacă sunt departe de casă, în Statele Unite.

Mia Sandu ar fi pregătit chiar mâncarea preferată a soțului său: sărmăluțe în foi de viață, friptură, prăjitură cu fructe și ciorbă de pui, potrivit click.ro.

Citește și: Karmen apelează la terapie și dezvăluie motivele pentru care merge la psiholog:„Ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață'

Cele două au intenționat să facă pomenirea în țară, numai că din pricina pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse acest lucru nu a fost posibil.

Citește și: E oficial! Denisa de la Bambi se mărită a doua oară:„Îmi doresc o nuntă restrânsă. Avem și nași'

Catrinel Sandu: „Te simt cu mine la fiecare pas”

Pentru a-i cinsti memoria, Catrinel a postat și un colaj cu mai multe fotografii în care apare alături de tatăl său. În dreptul imaginilor a postat un mesaj de-a dreptul emoționant:

'Tată, a trecut un an fără tine. Te iubim mult ne este dor tare de tine. Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai învățat. Ai fost și vei rămâne cel mai bun tată, bunic, soț și prieten. Știu și te simt cu mine la fiecare pas, aș vrea doar să mă mai poți ține de mână. Te iubesc”, a scris Catrinel pe Instagram.

Citește și: Simona Gherghe a vrut să le facă o surpriză copiilor, dar s-a enervat la culme:„O mulțime de copii și părinți așteaptă să se ardă-n soare…'

Catrinel Sandu i-a făcut parastasul de un an tatălui său, în Statele Unite: "Aș vrea doar să mă mai poți ține de mână"Catrinel Sandu i-a făcut parastasul de un an tatălui său, în Statele Unite: "Aș vrea doar să mă mai poți ține de mână"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter