Monica Pop a primit amenințări cu moartea: „Mi s-a spus să am grijă, sunt mașini care mă pot lovi” / Pe cine a supărat medicul

Publicat pe

Medicul Monica Pop a dezvăluit că este ținta unor amenintări cu moartea. Doctorul oftalmolog a trăit cu frică, însă a făcut plângere la Poliție, în speranța că va fi găsit vinovatul. Incredibil cine sunt cei pe care i-a supărat atât de tare, încât ar vrea să-i ia viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Monica Pop a mărturisit că, odată cu izbucnirea pandemiei, ea și colegii ei au fost victimele amenințărilor mai multor persoane, pe motiv că unii susțin și altii nu vaccinarea împotriva contractării virusului Covid-19.

„Am fost și eu amenințată, am făcut plângere la Poliție. A fost foarte urât. A fost în scandalul cu vaccinarea, pe care eu o susțin, nu și în cazul COVID', a declarat medicul Monica Pop, potrivit Antena3.

Citește și:

Medicul Monica Pop trage un semnal de alarmă: „La 4% dintre cei infectaţi cu COVID-19 boala debutează cu o conjunctivită!” De ce este cu adevărat periculos acest simptom

Șefa Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală a povestit un incident care a avut loc în urmă cu doi ani, când a primit un mesaj tulburător pe pagina ei de Facebook, din partea unui internaut.

Monica Pop a primit amenințări cu moartea: „Mi s-a spus să am grijă, sunt mașini care mă pot lovi' / Pe cine a supărat mediculMonica Pop a primit amenințări cu moartea: „Mi s-a spus să am grijă, sunt mașini care mă pot lovi' / Pe cine a supărat medicul

„Am primit de dimineaţă un mesaj de ameninţare cu moartea pe Facebook pentru că susţin vaccinarea şi pentru că, susţinea persoana respectivă, cu nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce, de o vulgaritate fără egal, că vaccinurile sunt produse de evrei şi că omorâm populaţia şi că mor copiii dacă fac vaccinuri.

Şi să am grijă cum merg pe stradă pentru că sunt maşini care mă pot lovi sau că pot primi o lovitură în cap, ceva de genul acesta', a mai dezvăluit doctorul, potrivit spynews.ro.

Monica Pop spune că a depus o plângere penală, însă autorul acelui mesaj nu a fost găsit nici până acum.

Citește și:

Cele două alimente pe care trebuie să le cumperi atunci când faci provizii. Sfatul profesorului doctor Monica Pop

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă