Doliu în televiziune! A murit Victor Țăruș, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la TVR. Cauza morții

Publicat pe

Din păcate, începutul de an vine cu o veste tristă. A murit Victor Țăruș, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la TVR. Era realizatorul emisiunii de pescuit 'Pescar Hoinar' și s-a stins din viață în această sâmbătă, 9 ianuarie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Păvăloiu, bunul prieten al lui Victor Țăruș și realizator al emisiunii Natură și Aventură de pe TVR 2, a făcut public anunțul dureros. „Mi-ai spus mereu că ai fi vrut să faci mai multe pentru natura sălbatică a României. Ce nu ai reușit tu, o să încercăm să facem noi! Adio Victore…', a scris Dan Păvăloiu.

Zeci de mesaje au apărut imediat pe pagina de Facebook a realizatorului de la TVR. Atât prietenii, cât și admiratorii lui, pasionați de pescuit, plâng dispariția acestuia. Din păcate, cauza morții nu este una naturală, ci este vorba chiar despre COVID-19. Victor Țăruș ar fi pierdut lupta cu virusul necruțător.

Doliu în televiziune! A murit Victor Țăruș, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la TVR. Cauza morțiiDoliu în televiziune! A murit Victor Țăruș, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la TVR. Cauza morții

A murit Victor Țăruș de la TVR

„Am pierdut un coleg de breasla, un prieten vechi si drag, pe Victor Țăruș, unul dintre cei mai vechi gazetari si scriitori din lumea noastra, a pescarilor. Virusul pandemic a fost necrutator cu el. A lasat in urma o bogata mostenire, o generatie de pescari mai bine informati, mai educati si mai indragostiti de natura, scrieri de suflet de mare valoare pentru multi dintre noi, si o bogata videografie in arhiva TVR.

Vreau sa cred ca acum este alaturi de prietenul sau Cornel Gaina, de la complexul Cormoranul, un loc atat de drag lui, unde de altfel ne-am si intalnit ultima data. Dumnezeu sa te odihneasca Victor si fir intins in Raiul pescarilor!”, a scris Florentin Iuga, pe Facebook.

Citește și: Câți bani a primit Dan Bittman pentru Revelionul de la TVR.Antena 1 i-a oferit o sumă mică

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Mugur Mihăescu, prima reacție după scandalul produs de Revelionul TVR:”Audiențele au fost explozive”

Citește și: Ilie Năstase, primele declarații după ce ar fi bătut-o pe Ioana Simion:'Dacă așa zice ea…'

„Ce ai avut cu Victor Tarus, Doamne?! Ai băgat știuci prin rai și nu aveai cine să ți le prindă și cine să scrie despre ele? Ți-o trebuit un pescar hoinar? Drum lin pe ape și fir întins prietene care mi-ai facut zilele de weekend mai fericite…si m-ai învățat despre tainele pescuitului cu emisiunile tale superbe… „, a scris un alt prieten al realizatorului de la TVR.

Cine este Victor Țăruș

Era inginer silvic de profesie. Și-a dedicat toată viața naturii. A fost editorul revistei „Pescar modern', cu apariţie neîntreruptă din 1990. De asemenea, era și autorul a numeroase cărți de pescuit sportiv, foarte îndrăgite de pasionații acestui sport. printre acestea se numără: „Pescuit din Deltă în Carpaţi', „Pescar începător (La pescuit cu unchiul Virgil)', „Cu lanseta pe ape de munte', „Răpitori – ape de şes' şi „Peşte gătit'.

A realizat mai multe documentare de pescuit sportiv şi a fost protagonist al mai multor emisiuni tematice. Organiza și concursuri de pescuit. A câştigat mai multe titluri la competiţii interne şi internaţionale de casting, pescuit la muscă artificială şi pescuit cu năluci, anunță site-ul jurnalfm.ro.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter