Câți bani a primit Dan Bittman pentru Revelionul de la TVR. Antena 1 i-a oferit o sumă mică

Publicat pe

Dan Bittman a fost una dintre vedetele Revelionului de la TVR, împreună cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, refuzând astfel să petreacă noaptea dintre ani la Antena 1, cu Dan Negru, care i-ar fi mult mai puțini bani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se zvonește că TVR i-ar fi oferit lui Bittman de zece ori mai mulți bani decât Antena 1, care l-ar fi umilit pe solistul de la Holograf cu o sumă jenantă pentru un artist de calibrul lui.

Câți bani a primit Dan Bittman pentru Revelionul de la TVR. Antena 1 i-a oferit o sumă micăCâți bani a primit Dan Bittman pentru Revelionul de la TVR. Antena 1 i-a oferit o sumă mică

Astfel, pe surse aflăm că Antena 1 l-ar fi ofertat pe Dan Bittman cu 350 de euro, în timp ce TVR i-ar fi oferit în jur de 4.000 de euro.

„Ştiţi foarte bine că un asemenea contract este confidenţial şi nu pot divulga suma. Pot să vă spun însă că a fost o sumă normală, ba chiar sub onorariul meu pe care-l practic de obicei. Am considerat că a fost un an aparte, ca atare, am acceptat suma respectivă„, a spus Dan Bittman pentru impact.ro.

Pe de altă parte, solistul de la Holograf spune că a fost extrem de dezamăgit de banii pe care i-a oferit Antena 1 pentru a fi prezent în Revelionul prezentat de Dan Negru.

„Nici aici nu pot să vă spun suma, dar pot să adaug că am refuzat efectiv suma propusă de cei de la Intact. În cele din urmă am acceptat doar de dragul lui Dan Negru să fiu prezent şi pot dovedi că nu am primit nici un leu pe tema asta!”, a mai adăugat Dan Bittman.

Potrivit unor surse Impact, suma propusă de cei de la Antena 1 ar fi fost în jur de 350-400 de euro, în timp ce TVR i-ar fi acordat lui Dan Bittman 3.500 – 4.000 de euro net, pentru programul de Revelion.

Citește și:

Mugur Mihăescu, prima reacție după scandalul produs de Revelionul TVR: „Audiențele au fost explozive”

Scandal la început de an! Câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Revelion de la TVR

Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire: „I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac”

Ce spune Dan Bittman despre scandalul de la TVR

Dan Bittman este una dintre vedetele implicate în scandalul legat de programul din noaptea de Revelion de la TVR, alături de Mugur Mihăescu şi de Radu Pietreanu. Solistul de la Holograf susține că nu s-ar fi aşteptat niciodată la o asemenea reacţie, mult exagerată, în opinia sa:

'Îmi pare rău că s-a ajuns la o asemenea situaţie şi că s-au tras deja nişte concluzii foarte clare. După mine, avem de-a face cu un program normal de Revelion care a plasat TVR pe un merituos loc cinci în topul audienţelor, după cum am putut constata cu toţii.'

Dan susține că a respectat regulile de protecție la filmările pentru Revelionul de la TVR.

„Nici eu, şi nici colegii de platou nu am făcut propagandă anti-reguli COVID sau mai ştiu eu ce alte lucruri grave pentru care ni se aduc atâtea acuze. Dimpotrivă, eu am respectat regulile de protecţie şi am purtat şi mască, când a fost cazul, exact cum spune legea. Nu ştiam că s-a schimbat însă regula după care nu mai poţi spune glume şi cânta în noaptea de Revelion.

Satira a redevenit, pare-se, un inamic public al politicienilor. Un domn parlamentar, destul de tânăr în politică, Iulian Bulai, a deschis, după mine, cutia Pandorei. Poate ar fi fost indicat să mă sune mai întâi şi să mă întrebe cum am dus-o în 2020, cum mi-am câştigat existenţa.

Sau dacă nu pe mine neapărat, pe alţi colegi, aflaţi într-o situaţie foarte grea. Eu pot să-i transmit cu certitudine că pentru statul român Dan Bittman nu a existat în 2020. Prin meseria mea, liberală prin definiţie, statul nu m-a ajutat anul trecut cu un leu, măcar. Pot demonstra cu acte. Nici măcar cu un leu. Nu mai sunt naiv, la cei 58 de ani ai mei ca să nu înţeleg o anumite mişcare în politică, că se doreşte o schimbare a conducerii televiziunii publice, foarte probabil.”, a mai spus Dan Bittman.

Dan Bittman încă mai aşteaptă ajutorul financiar promis de la stat

„Politica nu m-a pasionat niciodată, dar azi ajung să dau credit scenariul după care, parcă mai mult ca oricând, domnul Iulian Bulai va ajunge foarte sus, cu meseria sa, iar eu, cu a mea, un disperat al societăţii!„, a precizat Dan Bittman pentru Impact.

Solistul de la Holograf a adăugat că încă mai aşteaptă ajutorul financiar promis de la stat după ce Raluca Turcan, fost vicepremier al Guvernului Ludovic Orban, s-a fotografiat cu o serie de artişti spre finele anului trecut, la sfârşitul unei întâlniri cu reprezentanţi ai breslei lumii spectacolului, una dintre cele mai afectate în urma efectelor pandemiei de COVID-19.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter