Ilie Năstase, primele declarații după ce ar fi bătut-o pe Ioana Simion: ”Dacă așa zice ea...”

Publicat pe

Sfârșit de săptămână de coșmar pentru Ioana Simion, după ce Ilie Năstase ar fi bătut-o. Soția fostului tenismen a sunat la 112, unde a cerut ajutor. Ilie Năstase face primele declarații despre incidentul de vineri seara.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Că s-au despărțit de mai multe ori până acum știe toată lumea, însă nimeni nu și-ar fi imaginat ca situația să ajungă în acest punct. Ioana Simion a sunat la 112, pentru că Ilie Năstase ar fi bătut-o. Soția fostului tenismen s-a închis în dormitor de frică și a așteptat ca acesta să se calmeze.

Ilie Năstase, primele declarații după ce ar fi bătut-o pe Ioana Simion: 'Dacă așa zice ea...'Ilie Năstase, primele declarații după ce ar fi bătut-o pe Ioana Simion: 'Dacă așa zice ea...'

Ilie Năstase face primele declarații, după ce ar fi bătut-o pe Ioana Simion. Fostul tenismen a surprins cu cele spuse și susține că nu-și amintește să o fi lovit. Mai mult, fostul soț al lui Brigitte Pastramă spune să fie întrebată actuala lui soție pentru declarații.

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…', a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Citește și: Ilie Năstase, acuzat că și-a bătut soția! Ioana Simion a sunat la 112: „Sunt speriată. Îmi tremură picioarele”

Citește și: Ilie Năstase, declarații dure despre mariajul cu Brigitte:”Își pierde controlul' Acum, vrea să facă un copil cu actuala soție

Citește și: Florin Pastramă o acuză pe Brigitte că s-a căsătorit cu Ilie Năstase pentru bani. Reacția ei: 'L-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul'

Citește și: Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase: „Tot cu trenul mergeam”

Ioana Simion, primele declarații după ce Ilie Năstase ar fi bătut-o

Ilie Năstase și-ar fi bătut soția, Ioana Simion fiind cea care a sunat la 112 pentru a cere intervenția Poliției. De altfel, femeia a și recunoscut incidentul și a povestit cele întâmplate.

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare’, a declarat Ioana Năstase pentru Prosport, după ce ar fi fost bătută de Ilie Năstase și a reclamat la 112.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter