Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase: "Tot cu trenul mergeam"

Publicat pe

Imaginile în care Brigitte Pastramă a fost bătută și târâtă pe jos în public, au stârnit un adevărat șoc în showbiz. Scenele au fost filmate în întregime și, deși toată lumea se aștepta ca vedeta să depună plângere împotriva soțului ei, ea a declarat că totul a pornit de la stilul de condus al lui Florin Pastramă și că știe unde a greșit, dar speră că totul se va rezolva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte a divorțat de Ilie Năstase, însă ea nu pare să aibă prea mult noroc în privința partenerilor de viață.

Vedeta a recunoscut că traiul cu Ilie Năstase nu a fost nici pe departe unul luxos, așa cum lăsa să se vadă.

Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase: "Tot cu trenul mergeam"Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase: "Tot cu trenul mergeam"

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală:„Eu mă îndrăgostesc tot timpul. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Deși stăteau în Paris și se plimbau mai tot timpul pe străduțele impresionante, cei doi soți se întorceau acasă cu trenul, în niciun caz nu îi așteptat vreun șofer cu o mașină de lux. 

„Oamenii cred că dacă stăteam cu Ilie în Paris, mergeam cu mașini scumpe? Nu, tot cu trenul mergeam', a mărturisit Brigitte Pastramă.

Brigitte se îmbrăca de la reduceri

În plus, ea a mai spus că deși toată lumea îi aprecia ținutele, se pare că puțini știu că acestea erau achiziționate de la reduceri. De cele mai multe ori, Brigitte trebuia să își cumpere haine de la reduceri, chiar dacă avea mulți bani.

„Și tot de la reduceri îmi cumpăram, chiar dacă aveam bani mulți. Ce mă enervează că nu mi-a facut aia la magazin reducerea de 5%…', a mai adăugat bruneta.

Nici cu Florin Pastramă nu are prea mult noroc

Este a doua oară când în presă apar imagini în care Florin Pastramă își abuzează fizic soția. Brigitte și soțul ei au fost surpinși într-o scenă violentă, chiar în shaormeria pe care o dețin. În urmă cu doar câteva zile, ea a fost victima unui alt act scandalos al partenerului ei de viață.

Citește și: Oana Cuzino a revenit la PRO TV.Când se difuzează emisiunea Ce se întâmplă, doctore?

Vedeta a fost surprinsă pe jos, în parcarea unui supermarket, după ce Florin a scos-o cu forța din mașină și a târât-o pe asfalt, țipând la ea.

Oamenii din jur au încercat să intervină, dar Florin a început să devină agresiv și cu ei.

Brigitte a făcut primele declarații după ce imaginile au făcut înconjurul presei.

Brigitte Pastramă se pregătește de divorț? După bătaia primită de la soțul ei, Florin, și-a contactat avocatul

„El este un pic mai pasional așa. Eu recunosc că uneori este vina mea că am gura prea mare. O să vedeți că toate problemele noastre încep de la condus. Nu e normal să se facă astfel de chestii din orice. Era totul de la condus. Eu nu vreau să spun mai multe, dar, oricum, toate lucrurile o să se așeze la un moment dat.', a declarat Brigitte.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter