Brigitte Pastramă se pregătește de divorț? După bătaia primită de la soțul ei, Florin, și-a contactat avocatul

Publicat pe

Brigitte Pastramă se gândește deja la divorț, și nici nu e de mirare, în lumina ultimelor evenimente… Soția lui Florin Pastramă a fost bătută, umilită și târâtă pe jos în public!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru Brigitte Pastramă divorțul a devenit o iminență, cel puțin așa susțin apropiații ei, pentru că, se pare, bruneta nu mai suportă tratamentele la care o supune soțul ei.

„Brigitte nu poate trece peste acest eveniment”

Deși, la scurt timp după incident, Brigitte a încercat să-i ia din nou apărarea soțului ei și să mascheze grozăvia faptelor, deși nu este prima oară când este tratată cu violență, de data aceasta soția lui Florin Pastramă nu poate trece peste momentele de groază trăite…

„Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată', a declarat pentru Wowbiz o sursă din anturajul vedetei.

Citește și: A murit fratele lui Florin Salam, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce mesaje disperate trimitea din spital înainte să se stingă din viață: 'Faceți ceva să mă scoată de aici'

Brigitte Pastramă, motiv de divorț: a fost bătută în parcare

Recent, Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, au fost protagoniștii unui nou moment incredibil, imaginile în care bruneta era bătută, jignită și târâtă pe jos, în parcarea unui supermarket fiind ulterior difuzate în buclă la TV. Mai mult, oamenii care au vrut să îi vină în ajutor Brigittei au fost rapid alungați de furia lui Florin.

Florin Pastramă a lovit-o pe Brigitte Pastramă și a împins-o pe asfalt, urlând la ea: „Tu și cu toată familia ta. Fă! Nu te potolești, fă?”, doar intervenția martorilor salvând-o, probabil de la o bătaie soră cu moartea.

Brigitte Pastramă se pregătește de divorț? După bătaia primită de la soțul ei, Florin, și-a contactat avocatulBrigitte Pastramă se pregătește de divorț? După bătaia primită de la soțul ei, Florin, și-a contactat avocatul

Agresiune cu repetiție

Brigitte a mai avut un episod agresiv cu soțul ei. Cu toate că a negat că Florin o bate, atunci când au apărut imaginile în care era agresată, ea a spus că imaginile sunt vechi… deși pentru Brigitte Pastramă și acela era motiv de divorț.

În presă a apărut un filmuleț în care Brigitte era agresată de soțul ei, Florin Pastramă. Afaceristul era violent, moment în care vedeta s-a speriat și s-a pus pe jos plângând. Atunci când au apărut imaginile, fosta soție a lui Ilie Năstase a încercat să nu dea prea mare importanță acestui subiect.

După incident, Brigitte i-a luat apărarea soțului și a declarat că imaginile erau mai vechi și că totul este bine în mariajul ei. 

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e', a declarat Brigitte în urmă cu aproximativ două luni. 

Același lucru s-a întâmplat și acum, Brigitte încercând, cel ăuțin în fața presei, să lase impresia că totul a fost exagerat, însă acest gen de reacție este binecunoscut de către victimele abuzatorilor, care, nu de puține ori, ajung să le ia apărarea acestora, găsindu-le scuze.

Totuși, dat fiind că este o femeie independentă, nu este exclus ca, de data asta, Brigitte Pastramă să dea divorț.

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter