Gabriela Firea, primele declarații după ce BEC l-a desemnat câștigător al Primăriei Capitalei pe Nicușor Dan: "Rămân o voce a oamenilor!"

Publicat pe

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a susținut o declarație pe pagina sa de Facebook, aceasta fiind prima sa reacție publică după ce Biroul Electoral Central l-a desemnat câștigător pe Nicușor Dan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Firea a menționat că aceasta este ultima sa declarație în calitate de Primar General al Bucureștiului, fără să dea detalii despre viitorul său în politică.

„ E ultima mea intervenție în calitate de Primar General, am ținut să am această ultimă intervenție. Prețuiesc fiecare vot și îl port în suflet și promit să nu dezamăgesc nicioadată. Îmi doresc ca lucrurile din București să mergă mai departe. Ceea ce nu se poate demola, chiar dacă s-a încercat demolarea mea, sunt faptele, sunt proiectele. Nimeni nu poate demola spitalul Foișor, prima etapa a Pasajului Ciurel sau achiziția de autobuze moderne.', a susținut Gabriela Firea.

„Sper ca viitoarea echipă să ducă la bun sfârșit Spitalul Metropolitan, Pasajul Doamna Ghica, Prelungirea Ghencea, Park & Ride Pantelimon. În Consiliul General, majoritatea va fi asigurată de alianța de dreapta: PNL, USR și PLUS au mai mult de majoritate simplă.

Cu toată suferința de moment, e mai bine că se întâmplă așa. Dacă aș fi primit al doilea mandat de la bucureșteni, nu aș fi avut susținere în CGMB, proiectele ar fi fost imposibil de realizat. Nu am ce să-mi reproșez, decât poate că am vrut să fac prea multe dintr-odată.

Las aici proiecte în valoare de un miliard de euro fonduri UE. Totul e asigurat, trebuie doar să fie trași acești bani. Este cinic ce au făcut cei de la guvernare, care au ținut în revizie CET-urile și nu au livrat apă la presiune normală, totul ca să îl ajute pe contracandidatul meu. „, a mai declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea, primele declarații după ce BEC l-a desemnat câștigător al Primăriei Capitalei pe Nicușor Dan: "Rămân o voce a oamenilor!"Gabriela Firea, primele declarații după ce BEC l-a desemnat câștigător al Primăriei Capitalei pe Nicușor Dan: "Rămân o voce a oamenilor!"

Citește și:

Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

„A fost un cumul de factori!”

„Vor urma luni întregi de reproșuri la adresa mea. În final, de ce s-a pierdut: sunt aproape 5 procente diferență. Acum 4 ani am câștigat cu 12 puncte diferență. A fost un cumul de factori. Dreapta s-a unit, au susținut un singur candidat. Centrul-stânga nu s-a coagulat, am fost dezbinați și nu din vina mea. Oameni care ar fi putut să pună umărul au făcut tot ce a ținut de ei să mă lovească, cot la cot cu adversarii mei.

Dacă de la inamici accepți mai ușor critici, când cei din familia ta politică te lovesc pe la spate e mai dureros. Dar cât timp suntem sănătoși toate aceste lucruri vor fi reglate la un moment dat. Cred că românii îi vor sancționa pe politicienii care, în loc să renunțe la jocuri, au preferat să stea separați sau să îmi aducă contracandidați. Unele dintre aceste personaje politice se plimbau și aseară și azi dimineață prin platourile TV. Mi se părea că suntem într-un roman al Agathei Christie, cu criminalul care se întoarce la locul faptei.

Pe mine Dumnezeu m-a înzestrat cu puterea de a trece peste momentele grele. Voi fi vocea oamenilor. Nu știu ce decizie voi lua și încolo mă voi îndrepta. Întreaga mea energie va fi ca dumneavosstră să vă fie puțin mai bine. Am venit în politică doar pentru a munci și cred că acest lucru îl recunosc și adversarii mei. Vă mulțumesc!”, și-a încheiat Gabriela Firea live-ul de pe Facebook.

Citește și:

Florentin Pandele nu este supărat că a pierdut Gabriela Firea Primăria Capitalei: „Îmi voi câștiga soția și mama copiilor. I s-au tăiat 30 cm din colon!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter