Oana Cuzino a revenit la PRO TV. Când se difuzează emisiunea Ce se întâmplă, doctore?

Publicat pe

Oana Cuzino a reveni cu Ce se întâmplă, doctore?, la PRO TV, pe 28 septembrie, emisiunea fiind difuzată, de luni până vineri, în cadrul Știrilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Cuzino serbează anul acesta nu doar majoratul fiicei sale, ci și 18 ani de emisiune Ce se întâmplă, doctore?, una dintre cele mai longevive emisiuni ale postului din Pache Protopopescu.

Vedeta se va întoarce în cadrul Știrilor dimineții de la PRO TV, cu rubrica ce a consacrat-o și care, de-a lungul timpului, a furnizat fanilor emisiunii o mulțime de sfaturi medicale utile.

Oana Cuzino, la Ce se întâmplă, doctore?: De la COVID-19, la terapia digitală

Oana Cuzino va veni însă cu noutăți la Ce se întâmplă, doctore?, în noul sezon urmând a fi abordate subiecte medicale noi.

'În noul sezon vom încerca să abordăm și alte subiecte medicale cu care se confruntă oamenii, în afara subiectului principal al zilei, respectiv pericolul infecției cu virusul Sars Cov2. Ne vom referi la afecțiunile sezoniere ce se exacerbează odată cu sezonul rece, afecțiunile reumatismale, cardiace, alergiile de toamnă, afecțiunile gastrointestinale, modificarile de dispoziție și multe altele.

Bineînțeles, venim în ajutorul celor preocupați de consolidarea sistemului imunitar a tuturor membrilor familiilor, de la mic la mareprin remedii care țin de stilul nostru de viață zilnic, suplimentarea adecvată și remediile naturale care ne sunt la îndemână.

Ne preocupă și inovația în terapia oncogenică, ce a făcut un salt uriaș cu ajutorul tehnologiei prin medicina personalizată, imunoterapie și terapiile farmacogenetice, care ajută medicul oncolog în stabilirea celui mai potrivit model de tratament al pacienților cu cancer, crescând calitatea vieții și speranța de viață a acestora. Vom discuta și despre medicina digitală, vom face cunoscute publicului aplicațiile mobile sau dispozitivele portabile care ne sunt accesibile pentru a monitoriza starea de sănătate a pacienților cronici, tratarea și monitorizarea  la distanță”, a povestit Oana Cuzino despre noutățile de la Ce se întâmplă, doctore?

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Oana Cuzino a revenit la PRO TV. Când se difuzează emisiunea Ce se întâmplă, doctore?Oana Cuzino a revenit la PRO TV. Când se difuzează emisiunea Ce se întâmplă, doctore?

Oana Cuzino, secretul tinereții

Într-un interivu VIVA! recent, Oana Cuzino ne-a povestit care este secretul aspectului ei impecabil la 49 de ani, care este regimul ei alimentar, dar și cum arată o zi bin viața ei.

„Merg întotdeauna pe calitate, mai puțin pe cantitate, și încerc să stabilesc o relație de congruență între efortul fizic depus în ziua respectivă și caloriile ingerate. Sport și mișcare fac de câte ori am ocazia, cu siguranță de 2-3 ori pe săptămână, fie că sunt sesiunile de pilates sau de krav maga, însă îmi place să joc padel cu prietena mea sau să înotăm, așa că jonglez cu aceste activități pentru a evita monotonia și a face din sport un prilej de distracție și de bună dispoziție.

Prefer ca alimentele de origine animală să fie cât mai biologice, apropo de concentrația mărită a pesticidelor și fitochimicalelor (dublu sau chiar mai mult cocentrate în acest tip de alimente, pentru că animalele de hrănesc cu furaje îmbogățite cu pesticide diverse, nu?). Mă refer la lactate, carne, ouă, cât despre preparare, legumele, frunzele, condimentele, fructele le prefr în stare naturală sau doar înăbușite ușor.

Uleiul de măsline, un must zilnic pentru mine, dar și semințele de orice fel în stare naturală. Carnea, peștele și ouăle preparate termic după indicațiile specifice, prin fierbere sau la cuptor. Mănânc rar carne, prefer ca surse de proteine ouăle, dar și peștele de dimensiuni mici, pentru că are o concentrație mult mai mică de metale grele și bisfenol.

A, preferabil din apă rece, pentru că are grăsimi omega 3 de calitate, fructele de mare, dar și lactatele fermentate precum kefirul, laptele bătut, dar și murăturile, care sunt sursa perfectă de probiotice a românului, dintotdeauna”, ne-a declarat Oana Cuzino, producătoarea emisiunii Ce se întâmplă, doctore?

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter