Andreea Antonescu, despre relația cu George Burcea, la Ferma: "Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea"

Publicat pe

Andreea Antonescu a intrat de curând la Ferma, unde concurent este și George Burcea, fostul partener al prietenei sale, Andreea Bălan. Vedeta a vorbit despre relația cu actorul, subliniind că jumătatea de la Andre este parte din familia sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu este noua concurentă de la Ferma! Vedeta recent intrată în concurs este față în față cu George Burcea, care se află în plin proces de divorț de prietena ei, Andreea Bălan.

Andreea Antonescu a precizat că a fost conștientă încă de la început de situația în care va fi poziționată, însă ea nu poate decât să fie de partea Andreei Bălan. Va păstra o relație de colegialitate cu George Burcea și nu va ezita să-i ceară ajutorul la Ferma, în cazul în care situația o va cere. În rest, nu se pune problema de o relație de prietenie.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a avut sediu de campanie într-un birou de pompe funebre!Candidata la Primăria Sectorului 1, ședințe cu staff-ul printre sicrie!

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a spus Andreea Antonescu pentru Click!.

Citește și: George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce a început o relație cu Viviana Sposub. Andreea Bălan e foc și pară:'Nu așa ar trebui să se comporte un tată'

Andreea Antonescu, despre relația cu George Burcea, la Ferma: "Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea"Andreea Antonescu, despre relația cu George Burcea, la Ferma: "Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea"

Andreea Antonescu, primele declarații de la intrarea în Ferma

Andreea Antonescu crede în provocări și în faptul că doar așa te poți dezvolta în viață, iar Ferma este un nou pas în care să-și testeze limitele.

Citește și: Cum arată Salma Hayek nevopsită și fără machiaj, la 54 de ani.Pare cu cel puțin 20 de ani mai tânără!

În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc.’, a declarat Andreea Antonescu de la Ferma.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter