Adriana Bahmuțeanu a avut sediu de campanie într-un birou de pompe funebre! Candidata la Primăria Sectorului 1, ședințe cu staff-ul printre sicrie!

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu s-a numărat printre candidații la Primăria Sectorului 1, dar faptul că a avut ca sediu de campanie un birou de pompe funebre nu i-a purtat noroc…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a avut unul dintre sediile de campanie un birou de pompe funebre și, oricât de înspăimântător ar părea, vedeta și staff-ul ei și-au ținut întrevederile printre sicrie.

Conform Wowbiz, dat fiind că unul dintre șefii ecologiștilor este și patronul unei firme de pompe funebre, acesta, prins cu afacerile, și-a invitat oamenii la sediul său de campanie din Chitila. Chiar dacă ecologiștii au, evident, și un sediu de partid, a fost aleasă această variantă deoarece s-a dorit să se scutească timp. Depret urmare, cu mic, cu mare, toată lumea a participat la ședințe într-un mediu cât se poate de liniștit…

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu a avut sediu de campanie într-un birou de pompe funebre! Candidata la Primăria Sectorului 1, ședințe cu staff-ul printre sicrie!Adriana Bahmuțeanu a avut sediu de campanie într-un birou de pompe funebre! Candidata la Primăria Sectorului 1, ședințe cu staff-ul printre sicrie!

Adriana Bahmuțeanu a pierdut alegerile

E greu de spus dacă cel mai ciudat loc de campanie le-a purtat ghinion ecologiștilor, cert este că, lipsită de experiență politică și aflată la prima ei experiență de acest gen, Adriana Bahmuțeanu a pierdut lupta pentru fotoliul de primar al sectorului 1, vedeta fiind învinsă de veterana (deja) Clotilde Armand.

Chiar dacă avea avantajul notorietății atât în mass-media și în social media, unde era exptrem de vizibilă, pentru Adriana Bahmuțeanu nu a fost de ajuns lupta dusă de pe contul ei de socializare. Chiar dacă a avut și câteva întâlniri în care a pus-o pe Clotilde Armand în dificultate și le-a promis alegătorilor ei că, dacă va câștiga, își va muta biroul în stradă, Adriana Bahmuțeanu a pierdut în cele din urmă prima ei luptă politică.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela, soția lui: „Am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri, stând la peluză”

FotoȘ Instagram, Wowbiz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter