Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: "S-a certat cu familia, a renunțat la tot". Ce spun despre nuntă

Publicat pe

Alex Bodi, aflat în arest la domiciliu, continuă seria dezvăluirilor din viața sa. Afaceristul a oferit primul interviu alături de iubita sa, Daria Radionova. Cei doi și-au consolidat relația și sunt extrem de fericiți unul în brațele celuilalt. Bianca Drăgușanu este o simplă amintire, dat fiind că cei poi au vorbit chiar și despre planurile de nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Daria Radionova își trăiesc intens povestea de dragoste. Iubita afaceristului l-a susținut necondiționat în perioada în care s-a aflat în arest. L-a sprijinit moral, a ținut legătura cu familia și partenerii iubitului ei de afaceri, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i demonstra că are încredere în el.

Alex Bodi are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale și susține că este mai îndrăgostit ca niciodată. Este răsfățat de iubită cu mic-dejun în fiecare dimineață și prăjituri, însă afaceristul susține că cea mai importantă este, de fapt, hrana sufltească.

Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: "S-a certat cu familia, a renunțat la tot". Ce spun despre nuntăAlex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: "S-a certat cu familia, a renunțat la tot". Ce spun despre nuntă

Alex Bodi: „Nunta se află pe lista de dorințe”

Alex Bodi este mai îndrăgostit ca niciodată, iar pentru ca fericirea să fie completă ar trebui doar să i se clarifice situația legală. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit că iubita lui e renunțat la tot pentru el. Daria Radionova s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile, a renunțat la Londra și s-a ocupat pentru ca iubitului ei să-i fie bine.

Alex Bodi susține că își dorește chiar să se căsătorească cu Daria Radionova.

Citește și: Alex Bodi, primul interviu, după ce a fost arestat. Daria Radionova l-a susținut necondiționat:”A fost un șoc plăcut”

Citește și: Gestul făcut de Daria Radionova pentru Alex Bodi, în timp ce el o suna pe Bianca Drăgușanu:”Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi”

Citește și: Raluca Bădulescu a spus adevărul!Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină.„Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva'

'În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile.

Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment, nunta, se află pe lista de dorințe', a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Daria Radionova: „Îmi iau puterea de la el”

Daria Radionova crede în nevinovăția iubitului ei. A fost foarte afectată de arestarea lui, a plâns și a trăit o serie de emoții, însă este convinsă că adevărul va ieși la iveală.

'Am încredere din sufletul meu în el. Știu că nu este vinovat. Îmi iau puterea de la el. Când l-am văzut acolo, am început să plâng, am avut prea multe emoții și nu mi-a venit să cred în ce loc îl văd. A fost foarte dureros pentru mine', a transmis, la rândul ei, Daria Radionova.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter