Raluca Bădulescu a spus adevărul! Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Publicat pe

Raluca Bădulescu are un fiu care va împlini curând 18 ani, însă nu este căsătorită cu tatăl copilului ei. Vedeta s-a deschis și ne-a spus cum se înțelege cu băiatul ei Alex, dar și care este relația lui cu tatăl biologic și soțul ei, care îi este alături de 12 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul tău se apropie de vârsta majoratului, nu? Cum vă înțelegeți?

Nu știu când au trecut anii, îmi amintesc fiecare moment când ne duceam în vacanțe cu el, când era mic, toate clipele din copilăria lui, și acum se apropie de majorat. Sunt atât de multe amintiri și atât de multe lucruri care mă leagă de el și atât de repede s-au derulat lucrurile încât nu știu cand au trecut 18 ani.

Raluca Bădulescu a spus adevărul! Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIVRaluca Bădulescu a spus adevărul! Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Aș vrea să dau timpul inapoi, mi se pare ca fiecare moment petrecut împreună este atât de prețios. Pandemia aceasta ne-a ținut mai mult timp împreună, am avut ocazia să povestim mai mult, sa stăm mai mult. Deși el are activitățile lui, ca orice adolescent.

Raluca Bădulescu: „Este soarele întregii familii”

El este soarele întregii familii, este singurul copil din familia noastră, asa că noi, cu toții, gravităm în jurul lui. Noi încercăm să fim prietenii lui mai mult decât părinți; relaționăm cu el din postura de prieteni, ne înțelegem foarte bine, ne străduim să ținem pasul cu el. Asta este esența, noi să ținem pasul cu el, noi să ne adaptam dorințelor.

Ai avut vreodată probleme cu Alex? Poate cu notele, la școală, poate cu anturaje nepotrivite…

Alex este un copil fantastic. Absolut niciodată nu a creat niciun fel de problemă, și nu doar îl laud, ci e purul adevăr, confirmat de atât de multă lume. Are un anturaj minunat, stabil, aceeași prieteni de foarte mulți ani, cu care merge în vacante, se vizitează reciproc.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:”Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu a dezvăluit care e cea mai scumpă piesă vestimentară din garderobă:'Realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 kg'

Citește și: Ce avere are Dan Negru.Prezentatorul TV are o vilă de 400.000 de euro

Citește și: Bianca Drăgușanu, escapadă romantică cu Gabi Bădălău în Maldive?Imaginile care i-au dat de gol

Raluca Bădulescu: „Fiul meu are doi tați”

O întrebare sensibilă, dar știu că tu ești deschisă să vorbești despre orice subiect. V-ați dorit copii, tu și Florin?

Noi avem copil, respectiv pe Alex. Are doi tați, pe tata Florin și pe tata Vali. Suntem o familie extinsă, complexă, cu toții suntem părinții lui Alex, este unicul nostru rege. A fost alegerea noastră să nu mai avem alți copii în afară de Alex. Florin îl iubește ca și pe copilul lui.

Alex era destul de mic la începutul relației voastre, cum l-a acceptat pe Florin?

Alex avea în jur de 5 ani când l-am cunoscut pe Florin. Singurii tați pe care i-a cunoscut Alex au fost Vali, tatăl biologic, și Florin. 

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter