Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: "Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Excentrică la capitolul vestimentație și francă, atunci când vorbește, Raluca Bădulescu ascunde o latură a personalității pe care numai cei apropiați au ocazia să o vadă. Poate părea paradoxal, dar jurata de la Bravo, ai stil! (Kanal D) este o femeie caldă, cu suflet de aur, gata oricând să ajute pe cineva la nevoie. Vedeta s-a deschis și ne-a vorbit despre copilărie, adolescență și relația specială pe care o are cu părinții ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu nu ai făcut niciodată un secret din faptul că, în primii ani ai vieții, Alex a fost crescut de bunici. De ce ai optat pentru asta?

Alex este și a fost crescut de bunici și va fi în continuare. Eu am rămas fata mamei și a tatălui, pe viață. Deși am 46 de ani, mă consider copilul părinților mei. În aceeași măsură, copilul meu este copilul părinților mei. (zâmbește) Nu  am  cuvinte să le mulțumesc părinților pentru tot ceea ce fac și au făcut pentru mine. Am cei mai buni  părinți din  lumea  asta pe care cineva și-i poate dori.

Raluca, cum a fost copilăria ta?

Copilaria mea a fost „superbissimă”. Împreună cu sora mea, Ioana, cred că nu e zi să nu ne amintim clipe din viața noastră, care să nu fi fost absolut perfecte. Îmi amintesc de vacanțele cu părinții, la mare și la munte, apoi după Revoluție, în străinătate, cum ne împărțeam cărțile la școală, hainele, cum mă ascundeam în patul surorii mele, când trebuia să mergem la școală. Îmi amintesc de plimbările prin parc, de liceu, de toate bucuriile pe care ni le făceau părinții noștri. Părinții mei sunt minuni în viața mea.

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: "Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut..."/ EXCLUSIVCum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: "Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut..."/ EXCLUSIV

Raluca Bădulescu: „Toate laudele pe care le aduc părinților sunt reale”

I-am cunoscut pe părinții tăi și sunt oameni deosebiți. Cred că lor li se datorează cultura ta literară, muzicală și cinematografică, nu?

Toate laudele acestea pe care le aduc părinților mei sunt reale. Ei ne-au format din toate punctele de vedere, de la cultură muzicală până la cea cinematografică. În plus, părinții noști ne îmbrăcau vacanțele într-o formă educațională, nu ne plimbau pur și simplu în vacanțe ca să stăm la soare, ci s-au preocupat de educația noastră întotdeauna, învățam despre cultura țării respective unde mergeam. Tot ceea ce suntem noi astăzi le datorez părinților mei.

Citește și: Pandemia de coronavirus a schimbat-o mult pe Raluca Bădulescu! Pentru prima oară în viață, vedeta face sport:”Fac zilnic un program de 20 de minute de exerciții” INTERVIU

Citește și: Asta da apariție! Raluca Bădulescu, fără pic de machiaj și gene false, la Bravo, ai stil! Celebrities'.Am făcut atac de panică!'

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste:„Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Rădulescu, amintiri din copilărie:”Mama a fost mereu riguroasă, nu eram deloc alintată”. Ce le-a reproșat părinților / EXCLUSIV

Raluca Bădulescu: „Viața mea a fost și este pavată de un drum de flori”

A fost un moment în care i-ai supărat cu adevărat pe părinții tăi?

Probabil au fost foarte multe nebunii pe care le-am făcut, ca majoritatea copiilor. Întotdeauna părinții noștri s-au străduit, dacă am mai greșit, să ne explice și să înțelegem unde am greșit, astfel încât să nu mai repetăm aceeași greșeală. Chiar dacă s-au supărat de unele alegeri pe care le-am făcut în viață – aici vorbesc mai mult despre mine, că sora mea a fost un model de urmat în viață – nu ne-au arătat lucrul asta, nu ne-au dojenit, ci ne-au indicat calea cea bună. Nu am cuvinte să le mulțumesc. Efectiv, viața mea a fost și este pavată de un drum de flori. Dacă am greșit cărarea, m-au luat de mâna cu blândețe și înțelepciune și m-au ghidat către acea cărare. 

Cum a fost adolescența ta? Cred că ai trăit vremuri, la începutul anilor 90, pe care mulți le invidiază. Cum era să faci parte din lumea mondenă, atunci?

A fost superbă, ca și pentru cei din ziua de astăzi, dar diferența a făcut-o perioada în care am avut-o fiecare. Ce este mai mișto vine după perioada adolescenței. În cazul meu, a fost o adolescență în perioada Revoluției, cu libertăți maxime, pe care nu le mai întâlnisem până atunci; jumătate în uniformă, jumătate din perioada în culori neon, noi am fost pionerii cluburilor. Au fost vremuri pe care mă bucur că le-am trăit.

Sursa foto: Facebook, Kanal D

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter