Asta da apariție! Raluca Bădulescu, fără pic de machiaj și gene false, la “Bravo, ai stil! Celebrities”. “Am făcut atac de panică!”

Publicat pe

Ramona Bădulescu rămâne în continuare una dintre cele mai surprinzătoare apariții din showbiz. De data asta, vedeta a avut curaj să apară complet nemachiată în fața tuturor.

Asta da apariție! Raluca Bădulescu, fără pic de machiaj și gene false, la Bravo, ai stil! Celebrities'.  Am făcut atac de panică!'Asta da apariție! Raluca Bădulescu, fără pic de machiaj și gene false, la Bravo, ai stil! Celebrities'.  Am făcut atac de panică!'

Se declara o nonconformistă în ceea ce privește stylingul abordat, modul de a privi viață însă, în ceea ce privește machiajul, Raluca Bădulescu nu experimentează trendurile și preferă, aproape de fiecare dată, să poarte ruj roșu, gene false și un conturing pronunțat al ochilor.

Mai mult, Raluca Bădulescu este o feministă convinsă, inspirând femeile să lupte până la capăt în războiul cu kilogramele în plus.

În ediția de sâmbătă seară a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities', difuzată de la ora 23:00, la Kanal D, Raluca Bădulescu își face apariția fără pic de machiaj și fără gene false.

Colegii, surprinși de apariția Ralucăi Bădulescu

Uimiți, colegii de platou o întreabă cu îngrijorare motivul acestei schimbări neașteptate. Vedetă mărturisește că, din cauza unei alergii – în urmă căreia a ajuns de urgență, la spital -, este nevoită ca o perioada să renunțe la aceste artificii stilistice.

Am făcut alergie, prin urmare nu îmi mai pot lipi gene false și nu mă mai pot machia în jurul ochilor, o perioada. După ce mi-am pus genele m-am panicat, pentru că din cauza alergiei mi s-au umflat ochii.

Imediat, mi le-am dat jos. Lacrimile, cu toate acele substanțe amestecate, mi-au produs o arsură de cornee. Am fost de urgență la spital. 24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică!', povestește Raluca Bădulescu.  

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter