Andreea Tonciu, acuzații dure pentru Gina Chirilă la Bravo, ai stil! Celebrities: ”Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac!”

Publicat pe

Gina Chirilă are parte de o perioadă foarte stresantă la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Însărcinată în cinci luni, frumoasei blonde i s-a făcut rău în timpul filmărilor și, pe deasupra, a fost aspru criticată de o altă concurentă, Andreea Tonciu. Bruneta a spus despre Gina că este o 'mironosiță'.

Situația devine din ce în ce mai tensionată pe platourile de filmare de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Stresate și obosite, animate de micile 'bisericuțe' și jocuri de culise, concurentele încep să-și piardă răbdarea și să facă acuzații dure.

Gina Chirilă, acuzată de Andreea Tonciu la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Pentru Gina Chirilă, această perioadă nu este una dintre cele mai roz. După ce i s-a făcut rău în timpul filmărilor la 'Bravo, ai stil! Celebrities', soția lui Bogdan Vlădău, însărcinată în circa 5 luni, a devenit ținta observațiilor Andreei Tonciu, ce i-a adus o serie de acuzații.

'Gina mi se pare că a venit și astăzi exact la fel îmbrăcată. Doar că sunt alte culori. Este fix același stil. Nu am văzut-o niciodată pe Gina sexy, sport…doar elegant. Bine, vreți să vă zic ce mă deranjează pe mine, sincer? Mă deranjează că Gina niciodată nu comunică cu noi! Gina vine, intră, nu vorbește cu noi…nici pa, nici la revedere. Nu îmi place! Mă simt aiurea că ești cu noi acolo, nu dezvolți un subiect. Mi se pare că ești asa, ne privești de sus și noi suntem mai jos ca tine. Nu mi se pare ok față de noi', acestea au fost cuvintele Andreei Tonciu.

'Wow. N-am avut niciodată intenția asta. Eu comunic cu fetele, ele pot confirma. În anumite discuții nu îmi văd rostul și locul. Nu fac diferențieri, ci doar nu mă simt sigură pe acel subiect' i-a raspuns Gina, răspuns care a enervat-o și mai tare pe Andreea Tonciu.

'Uite, vezi, nu-mi place cum mi-ai răspuns. Mie nu-mi place cum mi-ai răspuns. Nu ai fost sinceră. Eu nu cred că tu nu ai zis și tu în viața ta o vorbă urâtă, să zici: „Nu-mi place , îmi bag sau îmi scot” Pe bune! Nu există așa ceva în toată România asta o femeie care să nu scoată un cuvânt jenant pe gură. Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac', a declarat Andreea Tonciu, vizibil deranjată de colega ei de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'.

Andreea Tonciu, acuzații dure pentru Gina Chirilă la Bravo, ai stil! Celebrities: 'Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac!'Andreea Tonciu, acuzații dure pentru Gina Chirilă la Bravo, ai stil! Celebrities: 'Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac!'

Foto: Instagram, Kanal D

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter